Sport

Forma slabă a lui Andrei Cordea a fost explicată: „Nu îl lasă să joace cum știe el!”

Mihai Stoica a explicat forma slabă a lui Andrei Cordea de la FCSB, spunând că nu există o legătură cu plecarea lui Nicolae Dică.
20.12.2022 | 21:20
Forma slaba a lui Andrei Cordea a fost explicata Nu il lasa sa joace cum stie el
Forma slabă a lui Andrei Cordea a fost explicată. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că o durere la gleznă este cea care nu l-a lăsat pe Andrei Cordea să evolueze la capacitate maximă.

Forma slabă a lui Andrei Cordea a fost explicată

Andrei Cordea nu a traversat o formă bună în ultimele meciuri pentru FCSB, însă Mihai Stoica, managerul general al „roș-albaștrilor”, a găsit o explicație pentru evoluțiile jucătorului:

ADVERTISEMENT

„Nu are legătură cu plecarea lui Dică. Și după plecarea lui Dică, a deschis scorul în meciul cu Rapid, ăla fiind cel mai important meci al nostru, pentru că am reușit să ne ținem suporterii aproape.

Cordea nu numai că a deschis scorul, a avut un joc de excepție și a dat un assist minunat”.

„E drept că nu a mai avut acele evoluții în ultimele meciuri, dar nu s-a simțit bine, el juca cu durere din minutul 24 al meciului cu Botoșani, când s-a lovit la gleznă”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Aceste dureri nu-l lasă să joace cum știe el!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că pauza competițională este bine-venită pentru Andrei Cordea, pentru că se va putea reface pentru finalul lunii ianuarie, lună în care campionatul României se va relua.

„În momentul în care te accidentezi la gleznă și dacă ești încălzit nu simți, dar după începe să te doară cât să nu mai poți să te miști. Cordea are niște probleme medicale de ceva timp încoace.

ADVERTISEMENT

Nu grave, dar îl împiedicau. Calitatea lui e duelul unu la unu, pentru că driblează excepțional, și aceste dureri nu-l lasă să joace cum știe el. Plus că am avut și un teren prost la Ploiești, la meciul cu Chindia”, a mai spus Mihai Stoica.

  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Cordea, conform transfermarkt.com

  • 1,65 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT