Sport

Cine va apăra de acum înainte poarta FCSB-ului. Mihai Stoica, elogii pentru Andrei Vlad: „A renăscut din propria cenușă”

Mihai Stoica l-a elogiat pe Andrei Vlad, despre care a spus că este un exemplu pentru toți fotbaliștii care pierd la un moment dat în carieră echipa de start.
20.12.2022 | 20:12
Cine va apara de acum inainte poarta FCSBului Mihai Stoica elogii pentru Andrei Vlad A renascut din propria cenusa
Mihai Stoica îl elogiază pe Andrei Vlad. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că Andrei Vlad a renăscut din propria cenușă, exact cum a făcut-o și Octavian Popescu.

Mihai Stoica îl elogiază pe Andrei Vlad

Mihai Stoica l-a elogiat pe Andrei Vlad, despre care a spus că a apărat excepționat în ultimele meciuri ale FCSB-ului: „Sigur că era important să câștigăm și să jucăm bine.

ADVERTISEMENT

Dar am ajuns ușor la poartă, au fost unii jucători care au rămas datori, am avut probleme cu lipsa lui Olaru și Compagno. Miculescu și Cordea s-au accidentat”.

„Am câștigat cu șansă, cu intervențiile excepționale ale lui Andrei Vlad. Am câștigat de maniera CFR-ului, doar că Octavian Popescu a dat o pasă genială și Florinel Coman a avut o execuție de mare fotbalist, nu am marcat din fază fixă.

ADVERTISEMENT

O victorie scrâșnită, dar era păcat să nu câștigăm într-o etapă în care pierde Farul și face egal Rapidul. Vom vedea, nu știu, vine pauza, o să ne sfătuim și cu antrenorul cu portarii.

Dacă Târnovanu pierdea poarta pentru gafe, era rezervă, dar a pierdut-o din cauza unei accidentări. Niciodată nu mi-am dorit să avem doi portari care să fie numărul unu, e cazul de față.

ADVERTISEMENT

Nu se pune problema să plece Vlad împrumut sau să plece Coman. Doar să vină o ofertă bună pe placul patronului”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Vlad a renăscut din propria cenușă!”

Mi-aș dori să apere Vlad la o echipă, împrumut, care să ne dea la schimb o variantă gen Straton, dar nu există așa ceva în România. Nu se pune problema să plece.

ADVERTISEMENT

Vlad a pierdut poarta înaintea play-off-ului de anul trecut, dar s-a antrenat la fel, are un caracter foarte frumos. Vlad e un exemplu pentru portarii care pierd poarta și care au puterea să revină”, a continuat Mihai Stoica.

„Și Octavian Popescu a făcut la fel atunci când a avut perioada lui mai slabă, dar a renăscut din propria cenușă ca pasărea Phoenix”, a mai spus managerul general al „roș-albaștrilor”.


  • 1,65 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT