Sport

Fost căpitan al lui Dinamo dă informații despre FCSB celor de la CSKA 1948 Sofia: „Am vorbit cu șeful lor!”

Florentin Petre, fostul căpitan al lui Dinamo, dă informații despre FCSB celor de la CSKA 1948 Sofia, spunând că a vorbit cu șeful lor.
22.06.2023 | 20:00
Fost capitan al lui Dinamo da informatii despre FCSB celor de la CSKA 1948 Sofia Am vorbit cu seful lor
Fost căpitan al lui Dinamo dă informații despre FCSB celor de la CSKA 1948 Sofia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florentin Petre este de părere că șansele sunt egale înaintea confruntării, însă vede un dezavantaj pentru FCSB că meciul retur de la București se va disputa fără suporteri.

Fost căpitan al lui Dinamo dă informații despre FCSB celor de la CSKA 1948 Sofia

Florentin Petre, fostul căpitan al lui Dinamo, a spus că a vorbit cu patronul lui CSKA 1948 Sofia despre meciul cu FCSB și i-a propus să-i dea mai multe informații despre vicecampioana României:

ADVERTISEMENT

„Chiar am vorbit cu șeful lor. I-am spus că, dacă are nevoie de ajutor cu niște informații despre FCSB… A râs. Sunt prieten cu foarte muți de aciolo, cu patronul, cu directorul sportiv, cu managerul.

Fostul meu antrenor e manager general. Încearcă să-și facă o echipă bună și chiar au reușit să facă lucruri frumoase acolo, ținând cont de faptul că sunt două echipe de CSKA în Sofia. Adevăratul CSKA este ăsta de joacă Steaua (n.r. FCSB) acum cu ei”.

ADVERTISEMENT

„Sunt șanse 50-50. Ambele echipe sunt foarte bine pregătite, din toate punctele de vedere. Au jucători de calitate, jucători buni, atât individual, cât și colectiv, care pot face diferența.

Va fi un dezavantaj mare pentru FCSB că meciul retur se va juca fără suporteri. CKSA are jucători de calitate, că nu degeaba terminau pe trei în campionat. Sunt jucători bine plătiți, la timp”, a mai spus Florentin Petre, conform playsport.ro.

ADVERTISEMENT

Conducerea FCSB-ului e încrezătoare înaintea meciului cu CSKA Sofia

Mihai Stoica a vorbit cu încredere înaintea meciului cu CSKA Sofia și spune că nu își face griji pentru duelul cu bulgarii: „Da, sunt mulțumit de tragere. Nouă UEFA parcă ne alege doar adversari ca să umblăm peste tot în lume după ei. Insulele Feroe cu cine să joace? Să joace cu noi! 

Am picat foarte bine, e o deplasare scurtă și e o echipă accesibilă. Nu-i bați pe ăștia din Bulgaria, ce să cauți să joci prin grupele Conference League. Ce pretenții să mai ai?”.

ADVERTISEMENT

„Vrem să jucăm meciul ăsta pe Arcul de Triumf. Meciurile de campionat nu știm când se va juca, abia pe 27 iunie vom afla. Atunci se trage țintarul și după vom afla unde vom juca. Vrem să jucăm tot pe Arc”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT