Sport

Mihai Stoica, fără emoții pentru FCSB după tragerea la sorți: „Dacă nu-i scoți pe ăștia, ce pretenții mai ai?”. Unde vrea să se joace meciul de acasă

Mihai Stoica nu are emoții pentru FCSB după tragerea la sorți pentru turul doi preliminar al Conference League, cu CSKA 1948 Sofia.
22.06.2023 | 09:47
Mihai Stoica fara emotii pentru FCSB dupa tragerea la sorti Daca nui scoti pe astia ce pretentii mai ai Unde vrea sa se joace meciul de acasa
Mihai Stoica, fără emoții pentru FCSB după tragerea la sorți. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei este bucuros și prin prisma deplasării în Bulgaria, care va fi scurtă, ținând cont de sezoanele anterioare, când FCSB a avut parte de deplasări lungi și obositoare.

Mihai Stoica, fără emoții pentru FCSB după tragerea la sorți

Mihai Stoica nu are emoții pentru FCSB după ce vicecampioana României va juca împotriva lui CSKA 1948 Sofia în turul doi preliminar al Conference League, fiind bucuros de faptul că echipa nu se va deplasa departe de casă.

ADVERTISEMENT

„Da, sunt mulțumit de tragere. Nouă UEFA parcă ne alege doar adversari ca să umblăm peste tot în lume după ei. Insulele Feroe cu cine să joace? Să joace cu noi! 

Am picat foarte bine, e o deplasare scurtă și e o echipă accesibilă. Nu-i bați pe ăștia din Bulgaria, ce să cauți să joci prin grupele Conference League. Ce pretenții să mai ai?”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Unde vrea să se joace meciul de acasă

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre faptul că FCSB își dorește să joace meciul de pe teren propriu cu CSKA Sofia 1948 pe stadionul Arcul de Triumf, unde și-ar dori să joace și meciurile din campionat din startul noului sezon din România.

„Vrem să jucăm meciul ăsta pe Arcul de Triumf. Meciurile de campionat nu știm când se va juca, abia pe 27 iunie vom afla. Atunci se trage țintarul și după vom afla unde vom juca. Vrem să jucăm tot pe Arc”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit și despre situația lui Malcom Edjouma, asigurându-i pe fanii FCSB-ului că nu au motive de îngrijorare: „Edjouma a avut o urgență stomatologică. A plecat la dentist, cred că și-a și rezolvat problema”.

„Gigi e om de cuvânt, dacă a spus că îl dă pe Edjouma pe un milion de euro chiar și Rapidului, îl dă! Doar că nu îi văd pe cei de la Rapid să plătească un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Poți să dai banii ăștia pe el, dar oare reușește Rapidul să îl convingă pe Edjouma după să vină acolo? Nu cred!”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: