Life

Fost Faimos la Survivor România, convertit în concurent la Batem Palma! Ce vrea să facă cu banii pe care i-ar putea lua

Unul dintre Faimoșii care a impresionat la Survivor România e invitat la emisiunea Batem Palma, show-ul care ajunge la ultimele ediții de la Pro TV.
27.02.2023 | 17:16
Fost Faimos la Survivor Romania convertit in concurent la Batem Palma Ce vrea sa faca cu banii pe care iar putea lua
Cosmin Seleși, la una dintre ultimele ediții de Batem Palma, alături de fostul concurent Survivor România, Raul Cormos / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Batem Palma a ajuns la final, Pro Tv anunțând că show-ul prezentat de Cosmin Seleși va fi înlocuit, începând cu 6 martie, de emisiunea lui Cabral, Ce Spun Românii. Pentru una dintre ultimele ediții – cea de astăzi, 27 februarie – Cosmin Seleși îl va avea în platou pe un fost concurent de la Survivor România, Faimosul Raul Cormos.

Faimosul Raul Cormos de la Survivor România, concurent la Batem Palma

În seara zilei de astăzi, 27 februarie 2023, la show-ul Batem Palma, va apărea Raul Cormos – fost concurent Survivor România în primul sezon, atunci când reality-show-ul de supraviețuire era în curtea celor de la Kanal D. El a fost atunci în tribul Faimoșilor și a părăsit competiția din cauza unei accidentări la genunchi.

ADVERTISEMENT

Acum, tânărul se ia la întrecere cu norocul pentru a încerca să câștige premiul cel mare de 100.000 de lei și visează să își îndeplinească marele vis, cel pe care îl ava și pe când încerca să câștige Survivor România și anume să aibă posibilitatea să își deschidă propria sală de sport.

În altă ordine de idei, Cosmin Seleși este la una dintre ultimele întâlniri cu telespectatorii Pro TV, cel puțin primul sezon al show-ului pe care îl prezintă fiind pe final. El va fi înlocuit, pe același interval orar, de Cabral care, după ce a anunțat că face o pauză de câteva luni, și-a revenit și va fi, din nou, pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform datelor oficiale, Cabral revine la Pro TV cu show-ul pe care l-a prezentat timp de șapte ani – Ce spun Românii – începând cu ziua de luni, 6 martie 2023. ”Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi.

Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta”, a spus Cabral, conform comunicatului Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Raul Cormos, de la Survivor, la Batem Palma

Ai mai fost la TV și la alte show-uri. Ce ai simțit că a fost diferit la Batem Palma?

Am simțit muuuult, dar muuult suspans. Doamne cum așteptai cu sufletul la gură când se deschidea o cutie.

De-a lungul edițiilor, cei de acasă au aflat diferite lucruri despre voi. Ce ți-ai dori tu să țină publicul minte despre tine?

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori să le rămână în minte energia și voia bună pe care am transmis-o, energie cu care îi întâmpin în fiecare zi la clasele mele de aerobic.

Ce ți-ai dori să urmeze pentru tine în cariera ta?

O afacere în domeniu, un venit pasiv din sport și sănătate.

Ce spune Raul despre concurenții din acest sezon de la Survivor România

Știm că ai fost și la Survivor România în urmă cu ceva timp. Te-ai uitat la acest sezon, cum ți se par concurenții actuali și situațiile prin care trec?

Concurenții, bineînțeles, sunt de toate categoriile, mai sportivi sau mai puțin sportivi, mai guralivi – mai tăcuți, dar totuși  descurcăreți pe ceea ce au de făcut acolo.

Iar situațiile și probele prin care trec sunt din ce în ce mai interesante și complexe, and i love it. Eu sunt dependent de adrenalină, așa ca nu au cum să nu îmi placă traseele de acum.

Azi poți bate palma pentru îndeplinirea celui mai mare vis al tău. Care este acela?

Mi-am îndeplinit multe visuri pe parcursul anilor, acum aș bate palma să am centrul meu de Fitness și Spa, într-o locație aproape sau direct pe plajă.

ADVERTISEMENT
Tags: