Life

Cabral revine la Pro TV! Ce a anunțat prezentatorul: „Au făcut un frumos tărăboi”

Cabral revine la Pro TV din luna martie, conform unui anunț făcut de acesta. Iată ce a declarat și când va putea fi urmărit.
23.02.2023 | 17:38
Cabral revine la Pro TV Ce a anuntat prezentatorul Au facut un frumos taraboi
Cabral revine la Pro TV! Ce a anunțat prezentatorul. Foto Pro TV
ADVERTISEMENT

Cabral revine la Pro TV după o pauză mai îndelungată și a făcut declarații despre întoarcerea lui pe micul ecran. De ce a spus că a existat un tărăboi.

Cabral revine la Pro TV! Ce a anunțat prezentatorul de televiziune

Cabral revine la postul TV, tot cu emisiunea Ce spun românii, pe care o prezintă deja de opt ani. Prezentatorul a vorbit despre faptul că oamenii de acasă au făcut un „frumos tărăboi”.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce oamenii și-au manifestat dorința ca emisiunea să se întoarcă pe post, iată că șefii Pro TV s-au conformat, iar Cabral a fost chemat din nou la filmări.

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai.

ADVERTISEMENT

Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă.

Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta”, a declarat Cabral, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cabral, pauză de la televiziune după Sunt celebru, scoate-mă de aici

Acesta își luase o pauză de câteva luni după ce a prezentat Sunt celebru, scoată-mă de aici, alături de Adela Popescu, dar acum revine pe post cu aceeași emisiune.

Orarul de difuzare de la Ce spun românii va fi același ca până acum, începând cu data de 6 martie 2023, de luni până vineri, de la ora 18:00, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cabral și-a luat o pauză pentru a fi mai aproape de familia sa după zile state departe de cei dragi. Andreea Ibacka și copiii acestuia îi duceau lipsa prezentatorului TV, mai ales după ce acesta a stat la filmări pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Așa că prezentatorul a decis să ia o pauză binemeritată pentru a sta aproape de familia lui și cei doi copii pe care îi are cu Andreea Ibacka.

ADVERTISEMENT
Tags: