Sport

Fost fotbalist în naționala Angliei, vizitat de poliție de 4 ori într-o săptămână: „Bun venit în Coreea de Nord“

Un fost fotbalist în naționala Angliei a fost vizitat de poliție de 4 ori în ultima săptămână din cauza unor postări de pe rețelele de socializare, și a lansat un mesaj ironic.
22.04.2024 | 07:00
Fost fotbalist in nationala Angliei vizitat de politie de 4 ori intro saptamana Bun venit in Coreea de Nord
Fost fotbalist la Manchester City, în vizorul poliției / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Rețelele de socializare sunt o problemă tot mai mare în Marea Britanie. Anual se deschid mii de dosare penale pentru postări ale cetățenilor pe rețelele de socializare. În multe rânduri, acestea se termină și cu executari ale pedepselor cu închisoarea.

Joey Barton, în vizorul poliției engleze

Fost fotbalist la Manchester City, eliminata din Champions League de Real, sau Newcastle, Joey Barton, a fost „călcat“ de poliție de patru ori în trei zile. Cunoscut ca unul dintre „băieții duri“ ai fotbalului englez, Barton continuă comportamentul agresiv și pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Englezul susține că autoritățile din Anglia, unde ar putea ajunge Otele, practică metode ale Coreei de Nord pentru cenzurarea sa. Într-un mesaj de pe rețeaua X, Barton a mărturisit că a fost vizitat și intimidat de polițiști. Barton susține că ceea ce fac autoritățile este o intimidare la adresa sa și a familiei sale.

„Am fost vizitat de 4 ori în 3 zile de poliţia din Cheshire, solicitând o declaraţie voluntară despre ceva ce am scris pe Twitter. Inclusiv femei poliţiste au bătut la uşă la ora 21.30 aseară, când copiii mei erau în pat. Le-am dat informaţiile şi numărul avocatului meu.

ADVERTISEMENT

Apoi el a sunat pentru a stabili când să dau declaraţia. Nu au răspuns, aşa că au lăsat un mesaj vocal din partea sergentului care venise prima dată. Ultimele două femei nu ştiau că au fost 3 vizite în 3 zile, se pare! Ori este o mizerie, ori o încercare de a mă intimida pe mine şi pe familia mea. Bun venit în Coreea de Nord”, a scris fostul fotbalist.

Joey Barton, inamicul femeilor din fotbal

Joey Barton a lansat multiple mesaje controversate pe rețeaua de socializare X. Reacția fotbalistului a fost una ironică la adresa autorităților engleze, pe care i-a comparat cu un stat autoritar, Coreea de Nord.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai controversate mesaje ale lui Barton a fost la adresa lui Eni Aluko, comentatoare și Lucy Ward, prezentatoare. Englezul le-a comparat pe cele două cu doi criminali în serie, Fred și Rose West.

De asemenea, a avut un mesaj controversat și la adresa unui portar englez din fotbalul feminin, Mary Earps. Barton a spus că într-o provocare de 100 de penalty-uri, acesta ar înscrie toate golurile împotriva portarului feminin.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, Barton a lansat un atac la adresa portarului Ava Easdon, de la Patrick Thistle. În vârstă de doar 17 ani, Ava Easdon a avut o prestație mediocră în finală Cupei Sky Sports, iar Barton a spus că este o absurditate că aceasta este portar.

ADVERTISEMENT
Tags: