Sport

Fost internațional, ucis în plină stradă. Cel care l-a împușcat s-a sinucis

Volkan Kahraman, fost internațional austriac, în vârstă de 43 de ani, a fost împușcat mortal, în stradă, după o altercație într-un bar vienez.
09.02.2023 | 11:45
Fost international ucis in plina strada Cel care la impuscat sa sinucis
Volkan Kahraman (43 de ani), fost jucător în naționala Austriei, a fost împușcat mortal. Foto: Twitter @krone_at
ADVERTISEMENT

Marți dimineață, cei care treceau pe Etrichstrasse din districtul Simmering al Vienei, au avut parte de imagini șocante. Un bărbat a fost împușcat mortal. Avea să se dovedească faptul că victima era un fost internațional austriac, Volkan Kahraman, care avea 43 de ani.

Fostul internațional austriac a fost ucis chiar de prietenul său

Districtul Simmering, situat în sudul Vienei, lângă Dunăre, este cunoscut drept o zonă industrială. Însă acum și drept o zonă rezidențială interesantă, după ce patru dintre rezervoare uriașe de gaz din secolul XIX au fost transformate și găzduiesc magazine, spații de divertisment și apartamente.

ADVERTISEMENT

Este o destinație pentru turiști și pentru Cimitirul Central, unde sunt înmormântați, între alții, Beethoven și Schubert. Iar pentru comunitatea românească, pentru că aici se găsește Biserica Ortodoxă Română.

În principiu, zona este una liniștită. Însă nu așa a fost și marți dimineață. Atunci când, așa cum aminteam, s-a tras cu arma în plină stradă. Atacatorul și-a împușcat victima, ucigând-o pe loc. Iar mai apoi, văzând grozăvia comisă, s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

Martorii oculari au identificat victima atacului ca fiind fostul internațional austriac Volkan Kahraman. Și, potrivit Salzburger Nachrichten, au dezvăluit că acest conflict a început într-un bar situat nu departe de zona incidentului.

Daniel Fürst, purtătorul de cuvânt al poliției, a oferit primele detalii asupra cazului. ”La acest moment al anchetei știm doar că a fost o altercație între doi prieteni. Care a fost motivul disputei și cum a escaladat conflictul încă investigăm.

ADVERTISEMENT

În orice caz, potrivit martorilor, a fost o confruntare între mai multe persoane aflate la locul crimei, iar acestea, se pare, că erau apropiate de cei doi bărbați. O atmosferă fierbinte care a dus la un final nedorit”, a spus Fürst.

Volkan Kahraman a bifat trei selecții la prima reprezentativă

În perioada junioratului, Volkan Kahraman era considerat unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale. Dovadă că a părăsit-o pe Austria Viena la numai 15 ani pentru a ajunge la Feyenoord.

ADVERTISEMENT

Avea să treacă apoi la Excelsior, pentru a-și continua ulterior cariera la Trabzonspor, Erzurumspor, Pasching, Austria Viena, Austria Salzburg, Xanthi, LASK și mai multe echipe din ligile inferioare din Austria.

S-a retras în 2014, lăsând în urmă o carieră în care a bifat și trei apariții la prima reprezentativă, dar și 25 de meciuri în selecționata U21. S-a dedicat temporar unei cariere de antrenor, însă la echipe minore din Austria.

ADVERTISEMENT