News

Fost parlamentar, găsit mort în vilă de soţia sa. Era un milionar controversat, implicat în mai multe scandaluri imobiliare

Un fost parlamentar român a fost găsit mort în vilă de soția sa. Acesta era un milionar controversat, implicat în mai multe scandaluri imobiliare.
28.06.2023 | 13:01
Fost parlamentar gasit mort in vila de sotia sa Era un milionar controversat implicat in mai multe scandaluri imobiliare
Fostul parlamentar Dumitru Puzdrea, găsit mort în vila din București de soția sa. Cazul, preluat de Serviciul Omoruri. Sursa foto: realitatea.net / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Puzdrea, fost parlamentar, a fost găsit mort în locuința din București. Soția sa l-a găsit fără suflare și a alertat imediat poliția. De-a lungul anilor, politicianul a fost implicat și în domeniul afacerilor.

Fostul parlamentar Dumitru Puzdrea, găsit mort în vila din București de soția sa. Cazul, preluat de Serviciul Omoruri

Din primele informații, se pare că Dumitru Puzdrea, în vârstă de 80 de ani, ar fi murit în condiții necunoscute. Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă iar criminaliștii fac cercetarea la fața locului.

ADVERTISEMENT

Fostul deputat prezenta ”urme de sânge la nivelul capului și excoriații la nivelul brațului stâng”, potrivit unor surse din serviciile de intervenție.

La casa victimei a intervenit un echipaj SMURD care nu a făcut decât să constate decesul bărbatului. Acest caz a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a început cercetările.

ADVERTISEMENT

”La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 1, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Născut pe data de 17 octombrie 1942, Dumitru Puzdrea a fost deputat de Neamț din partea Partidului România Mare și apoi a Partidului Național Liberal între 2000 și 2008.

În legislatura 2000-2004 a intrat în Legislativ pe listele PRM. Apoi, între 2004 și 2008, Dumitru Puzdrea a fost ales pe listele PRM, iar în iunie 2005 a trecut la PNL.

ADVERTISEMENT

Dumitru Puzdrea, un milionar controversat, implicat în mai multe scandaluri imobiliare

Pe lângă cariera politică, Puzdrea s-a ”remarcat” și în lumea afacerilor. A activat în special în zona imobiliarelor. În anii 2000 a construit pe un teren din zona Casa Presei din București complexul comercial Flora.

Apoi, în 2017, presa a relatat că a fost redeschis dosarul ”Flora“, în care fostul președinte Traian Băsescu era acuzat că a retrocedat, în 2003, pe vremea când se afla la conducerea Capitalei, un teren de 40.000 de mp. E vorba de terenul pe care Puzdrea a ridicat complexul comercial, notează economica.net.

În 2022, Andreea Marinescu, fiica fostului deputat Dumitru Puzdrea, a semnat cu One Uited vânzarea terenului pe care a fost construit complexul Flora, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”