Fotbal international

Fosta echipă a lui George Ogăraru a provocat un scandal imens în Elveția! Nouă jucători au fost dați afară pentru că nu au acceptat micșorarea salariilor

19.03.2020 | 18:19
Fosta echipă a lui George Ogăraru a provocat un scandal imens în Elveția! Nouă jucători au fost dați afară pentru că nu au acceptat micșorarea salariilor
Alex Song. Sursă foto: sport.ch
ADVERTISEMENT

FC Sion, fosta echipă a lui George Ogăraru, a provocat un scandal imens în Elveția, după ce nouă fotbaliști au fost dați afară pentru că nu au acceptat micșorarea salariilor, printre care și Seydou Doumbia, fost atacant la AS Roma, Sporting Lisabona sau ȚSKA Moscova.

Fosta echipă a lui George Ogăraru a provocat un scandal imens în Elveția

FC Sion le-a propus jucătorilor micșorări salariale din cauza problemelor financiare produse de epidemia de coronavirus. Nouă jucători ai elvețienilor nu au fost de acord, iar șefii clubului au decis să-i dea afară.

Gestul făcut de FC Sion a avut reacții dure din partea elvețienilor, care consideră că jucătorilor li s-a făcut o nedreptate.

ADVERTISEMENT

Pajtim Kasami, Alex Song, Ermir Lenjani, Xavier Kouassi, Mickaël Facchinetti, Christian Zock, Birama Ndoye și Johan Djourou sunt ceilalți jucători care au fost puși pe liber.

Sindicatul Elvețian al Jucătorilor a depus deja o plângere împotriva deciziei clubului.

Foști fotbaliști importanți la FC Sion

FC Sion a avut în

actualul sezon, în componența lotului mai mulți fotbaliști importanți, unul dintre ei jucând chiar la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Alex Song, fostul mijlocaș al lui Arsenal și FC Barcelona a ajuns să joace la FC Sion, alături de Johan Djourou, alt fost fotbalist al „tunarilor”.

În afară de cei doi, la FC Sion a mai evoluat de-a lungul sezonului și Seydou Doumbia, fostul atacant al lui AS Roma, FC Basel, Sporting Lisabona și ȚSKA Moscova.

ADVERTISEMENT

Totodată la Sion este împrumutat și Anto Grgic, mijlocaș împrumutat de la Stuttgart.

Până la întreruperea campionatului din cauza epidemiei de coronavirus, Sion se afla pe locul 8, la patru puncte distanță de primul loc care duce în liga a doua elvețiană.

  • 27.880.000 de euro este valoarea lotului lui FC Sion, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri