Life

Fosta iubită a prințului Harry: “Mi s-a părut cu adevărat terifiant. Nu era ce trebuie pentru mine”

Florence St George a fost pentru o scurtă perioadă iubita prințului Harry. Modelul britanic a acordat recent un interviu în care a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în acea perioadă.
24.11.2021 | 16:41
Fosta iubita a printului Harry Mi sa parut cu adevarat terifiant Nu era ce trebuie pentru mine
Florence St George a vorbit despre relația cu Prințul Harry. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Florence St George au avut o relație pentru o perioadă destul de scurtă în anul 2011.

Încă de la început, tinerii au avut probleme. Blondina nu a fost acceptată de familia regală pentru că era model de lenjerie intimă.

ADVERTISEMENT

De curând, Florence St George a acordat un interviu în care a declarat că relația cu prințul Harry a stresat-o foarte tare și că toată viața sa a fost dată peste cap.

Fosta iubită a prințului Harry: “Mi s-a părut cu adevărat terifiant. Nu era ce trebuie pentru mine”

Prințul Harry și Florence St George au avut format un cuplu în anul 2011. Pe atunci tânăra se numea Florence Brudenell-Bruce. Blondina era chiar de viță nobilă, fiind verișoară de gradul opt cu prințul Harry.

ADVERTISEMENT

Familia regală s-a opus acestei relații încă de la început. Tânăra care atunci avea 25 de ani era model de lenjerie intimă și pozase provocator pentru diferite reclame.

Florence a vorbit de curând despre perioada pe care a petrecut-o alături de prințul Harry. Aceasta a dezvăluit că viața i s-a schimbat total și în final și-a dat seama că nu își dorea o asemenea relație.

ADVERTISEMENT

“Intimitatea mea s-a încheiat brusc și am intrat sub vizorul presei. O știre nouă apărea aproape în fiecare zi în presă, prietenii mei din școală erau interogați și erau mai mereu fotografi în fața ușii mele.

Îmi scot pălăria în fața acelor oameni care pot face față acestui stil de viață, dar știam că eu nu pot. Deși atunci am suferit, mă simt norocoasă astăzi că relația a fost una de scurtă durată”, a declarat Florence St George pentru Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Fostul model susține că a trecut prin momente dificile. A rămas cu teamă de camerele de filmat și cu anxietate.

“Eram împreună de doar câteva zile, dar deja se scrisese foarte mult în presă. Mi s-a părut cu adevărat terifiant și am luat destul de repede decizia că nu era ce trebuie pentru mine”, a mai spus Florence St George.

Fostul model britanic, în vârstă de 36 de ani, s-a măritat în anul 2013 cu Henry Edward Hugh St George. Acesta este nepotul Marchizului de San Giorgio și nepot al celui de-al 11-lea Duce de Grafton.

ADVERTISEMENT