Fotbal international

Fosta legendă a lui Juventus, Alex Del Piero, spitalizat de urgență! Mesaje din partea lui Figo şi Max Biaggi

18.05.2020 | 12:36
Fosta legenda a lui Juventus Alex Del Piero spitalizat de urgenta Mesaje din partea lui Figo si Max Biaggi
ADVERTISEMENT

Alex Del Piero rămâne şi la ani buni după ce şi-a încheiat o carieră de excepţie un nume foarte preţuit în lumea fotbalului italian şi nu numai.

Del Piero a ajuns la spital în urma unei colici renale

Fostul star al lui Juventus şi campion mondial cu Italia în 2006 are acum 45 de ani. Este genul de star atipic, căruia niciodată nu i-a plăcut publicitatea în jurul său, mai ales în ceea ce priveşte viaţa privată. Însă acum a lăsat singur această obişnuinţă şi a postat recent o imagine cu el de pe un pat de spital din Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Alex Del Piero a ajuns la spital nu din motive de pandemie, deşi în imaginea de pe Instagram apare cu o mască pe faţă, ci urmare a unei colici renale produsă de existenţa unor calculi.

Mesaje de încurajare de la cluburi şi de la prieteni

Plin de umor, după ce medicii i-au rezolvat problema cel care a fost poreclit Pinturrichio cât s-a aflat pe gazon de către patronul lui Juventus, avocatul Agnelli, s-a mirat cum de o piatră de numai trei milimetri a putut să îi provoace atâta durere până a fost eliminată.

ADVERTISEMENT

Evident, pe adresa sa au început să curgă mesajele de încurajare şi de însănătoşire. Au trimis cei de la Juventus, oficialii clubului australian Sydney, unde Del Piero a jucat şi a antrenat o perioadă, dar şi foşti mari campioni.

Suporterii lui Juventus l-au bombardat cu mesaje

Portughezul Luis Figo, deşi nu a fost niciodată coechipier la club cu Del Piero, i-a scris: “Refă-te repede, prietenul meu!”, iar marele campion al motociclismului din anii anteriori, Max Biaggi i-a scris: “Totul trece, forza Alex!”

ADVERTISEMENT

Ca să nu mai vorbim de numeroasele mesaje sosite pe Instagram din partea tifosilor lui Juventus, pentru care Del Piero rămâne un magician care le-a încântat de atâtea ori zilele şi nopţile.

Ronaldo consideră că Del Piero merita Balonul de Aur

De curând, un alt fost mare jucător al ultimilor 25 de ani, brazilianul Ronaldo Nazario da Lima, a vorbit despre Del Piero, spunând că a fost un fotbalist încântător şi că i s-a făcut o mare nedreptate prin faptul că nu a primit niciodată Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

Deşi este incontestabil unul dintre marii jucători ai lumii în ultimul sfert de veac Alex Del Piero nu a căutat niciodată să iasă în evidenţă decât prin fotbalul jucat. Dovadă că şi partenera sa de viaţă, Sonia Amoruso, este un om absolut obişnuit, departe de obiectivul camerelor de luat vederi. Cei doi au avut în 2018 un black-out al relaţiei lor de 19 ani, dar din fericire, anul acesta lucrurile s-au rezolvat şi sunt din nou împreună.

ADVERTISEMENT