Life

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, imagine emoționantă. Cum s-a fotografiat Monica Gabor alături de fiica ei, Irina

Monica Gabor radiază de fericire. Fosta doamnă Columbeanu a posta mai multe fotografii în care apare alături de fiica ei. Aceasta a devenit o adevărată domnișoară extrem de frumoasă.
20.12.2021 | 23:11
Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu imagine emotionanta Cum sa fotografiat Monica Gabor alaturi de fiica ei Irina
Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, imagine emoționantă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Columbeanu și-a surprins fanii cu ultimele fotografii postate. Aceasta apare alături de fiica sa Irina în ipostaze emoționante.

Iubita lui Mr. Pink a postat în ultima perioadă o mulțime de fotografii din care se vede că este extrem de apropiată de fiica sa.

ADVERTISEMENT

Micuța Irinuca a devenit o adevărată domnișoară și seamănă tot mai mult cu mama sa.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, imagine emoționantă. Cum s-a fotografiat Monica Gabor alături de fiica ei, Irina

Relația pe care o are Monica Columbeanu cu fiica sa este una foarte de bună. Iubita lui Mr. Pink postează din ce în ce mai des imagini cu fiica ei, iar unele sunt extrem de emoționante.

De data aceasta, bruneta a vrut să le arate internauților cât de mult a crescut fiica sa, aceasta având 14 ani. Fiica lui Irinel Columbeanu este o adevărată domnișoară. Din fotografii se poate vedea clar că aceasta seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei.

ADVERTISEMENT

Cele două s-au fotografia la bordul unui avion privat. Într-o imagine Monica Gabor apare alături de fiica ei. Ținutele și accesoriile pe care le poartă sunt asemănătoare. Fata pare extrem de fericită alături de mama ei.

“Ești miracolul care își face viața completă”, este descrierea adăugată de Monica Gabor în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT
Monica Gabor și Irina
Monica Gabor și Irina

Ce spune Irinel Columbeanu despre fiica sa

În urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu a decis să o lase pe Irinuca să trăiască în Statele Unite alături de mama sa. Omul de afaceri nu și-a mai văzut fiica din anul 2018, dar vorbesc foarte des.

Acesta a dezvăluit că Irinuca se concentrează foarte mult pe studii și de aceea nu mai este foarte activă în mediul online.

ADVERTISEMENT

“Irina este un copil cuminte, rebel atât cât i se permite. Idealurile ei sunt under construction, acolo unde locuiește, de exemplu, unul curent este să fie prima la învățătură în clasa ei.

Ceea ce mi-aș dori pentru ea să facă în viață coincide cu ceea ce mi-am dorit și mie: ceva care să conteze, nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.

ADVERTISEMENT
Tags: