Life

Fosta soție a lui Răzvan Simion, vacanță cu logodnicul și copiii, în Egipt. Diana Simion radiază la 6 ani de la divorț

21.04.2021 | 11:25
Fosta sotie a lui Razvan Simion vacanta cu logodnicul si copiii in Egipt Diana Simion radiaza la 6 ani de la divort
Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vacanță cu copiii și iubitul în Egipt. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Simion, fosta soție a prezentatorului Răzvan Simion, și-a găsit fericirea în brațele unui om de afaceri din Timișoara, cu care formează un cuplu de mai bine de doi ani.  Radu Biță i-a oferit inelul de logodnă, după ce a fost acceptat de cei doi copii pe care bruneta îi are cu prezentatorul de la Antena 1, și, în prezent, se bucură de o vacanță de cinci stele în Egipt, ca o adevărată familie.

A vărsat lacrimi amare, a renunțat la toată viața construită în cei 15 ani de mariaj cu Răzvan Simon și s-a mutat în Timișoara, unde a luat-o de la zero. Astăzi, la mai bine de 6 ani de la despărțirea de Răzvan Simion, fosta soție a prezentatorului de la Antena 1 radiază, după ce i-a dat voie inimii să iubească din nou.

ADVERTISEMENT

Diana Simion formează un cuplu cu Radu Biță, un om de afaceri din Timișoara, pe care îl cunoaște de 20 de ani. S-au reîntâlnit, în 2019, cu ocazia unui eveniment și, treptat,  între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste care-i oferă echilibru și multe zâmbete.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, vacanță cu copiii și logodnicul, în Egipt

Diana Simion
Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion

Diana Simion a fost deja cerută în căsătorie, a acceptat inelul de logodnă, iar Radu Biță are deja o relație apropiată cu cei doi copii ai ei, Ianca și Tudor.

ADVERTISEMENT

De altfel, în prezent, cei patru se află într-o vacanță de cinci stele în Egipt, acolo unde au vizitat deja o parte din obiectivele turistice. În imaginile surprinse în populara destinație turistică de vacanță pe care au ales-o, Diana Simion și copiii săi apar relaxați și cu zâmbetul pe buze, alături de Radu Biță, semn că timpul petrecut împreună este unul de calitate.

Diana Simion, Radu Biță și copiii, în Egipt
Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vacanță cu copiii și iubitul în Egipt. Sursă foto: Facebook

De altfel, nu putem să nu remarcăm că fosta soție a lui Răzvan Simion arată extraordinar, semn că întotdeauna după ploaie vine soare, așa cum spune un înțelept proverb popular.

ADVERTISEMENT
Diana Simion și cei doi copii
Diana Simion, alături de fiica și de fiul său, în Egipt

Răzvan Simion, implicat în mai multe relații după divorț

Răzvan Simion a anunțat că divorțează de Diana Simion, în 2015, după 15 ani de relație. La scurt timp, prezentatorul matinalului “Neatza cu Răzvan și Dani” și-a asumat public relația cu cântăreața Lidia Buble, care, mulți ani, a fost considerată de motivul principal al divorțului.

În 2020, însă, vedeta Antenei 1 a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble (27 ani).

Cei doi au ales să continue să colaboreze pe plan profesional, iar după separare, Răzvan Simion (40 ani) s-a aruncat repejor în brațele altei tinere, Daliana Răducan (29 ani), cunoscută pentru colaborarea avută cu emisiunea “Visuri la cheie”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)