Life

Răzvan Simion, mesajul cu care a stârnit hohote de râs la Neatza. De ce a divorțat, de fapt, de fosta soție

19.04.2021 | 18:04
Razvan Simion mesajul cu care a starnit hohote de ras la Neatza De ce a divortat de fapt de fosta sotie
Răzvan Simion, mesajul cu care a stârnit hohote de râs la Neatza. De ce a divorțat, de fapt, de fosta soție. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion a stârnit hohote de râs în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, alături de Dani Oțil. Vedeta a dezvăluit în spirit de glumă care a fost motivul pentru care s-a despărțit de soția sa, Diana. 

Prezentatorul de la Neatza a divorțat în anul 2015, după 15 ani de mariaj, fără să dea prea multe detalii despre această decizie neașteptată, mai ales că la mijloc erau și doi copii: Ianca și Tudor Ștefan. Divorțul a fost amiabil, la notar.

ADVERTISEMENT

Anii au trecut, vedeta lăsând de înțeles acum ce a provocat separarea de mama copiilor săi. Colegul lui Dani Oțil a simțit nevoia să discute pe marginea divorțului său, într-o conversație cu colega sa, Ramona Olaru, care a trecut la rândul său printr-o separare de același fel.

Răzvan Simion, pus pe șotii. De ce a divorțat de soția sa, Diana

„Există viață amoroasă după divorț? Deci este o întrebare sau o constatare, că nu înțeleg (…). Nu am aflat nimic de la specialist. Pai să vorbim noi, care suntem în temă pe acest subiect (n.red. el și Ramona Olaru).

ADVERTISEMENT

Ce să zic… Numai mașini de cusut în casă. Cică întotdeauna într-un divorț sunt de vină doi: el și maică-sa”, a spus Răzvan Simion în emisiunea pe care o moderează la Antena 1.

Ramona Olaru a ținut să precizeze că există viață după divorț, după separarea de fostul ei soț reușind să trăiască o frumoasă poveste de dragoste alături de Cuza de la Noaptea Târziu. La rândul său prezentatorul s-a iubit cu cântăreața Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost împreună mai bine de 5 ani și toată lumea se aștepta să ajungă la altar. Din păcate, lucrurile au stat complet diferit și în vara anului trecut Răzvan Simion anunța, în mediul virtual, că relația cu frumoasa blondină a ajuns la final.

„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. 

ADVERTISEMENT

S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste. Nu este adevărat că am suferit din dragoste anul trecut, pentru că eu niciodată nu iau decizii de care să nu fiu 100% sigură”, declara Lidia Buble pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: