Life

Fosta soţie a lui Steliano Filip, surprinsă alături de un ex-dinamovist: “El este prietenul meu, la fel şi Bianca”

Fosta soție a lui Steliano Filip a fost surprinsă recent în preajma unui ex-dinamovist. Ce a spus sportivul despre relația lor?
29.10.2022 | 10:55
Fosta sotie a lui Steliano Filip surprinsa alaturi de un exdinamovist El este prietenul meu la fel si Bianca
Bianca Marina, surprinsă în prezența unui ex-dinamovist. Sursa foto: Instagram, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, a fost fotografiată alături de un ex-dinamovist, la un local din Capitală. Care este relația dintre cei doi?

Bianca, fosta soție a lui Steliano Filip, a fost surprinsă alături de un ex-dinamovist

Recent, Bianca Marina a fost surprinsă la un local din nordul Capitalei alături de Mirko Ivanovski, ex-dinamovist, fost coleg cu Seliano Filip, cel care i-a fost soț timp de patru ani.

ADVERTISEMENT

După divorțul de Steliano Filip, Bianca Marina a fost foarte discretă și nu s-a mai afișat în public alături de vreun alt bărbat.

În urmă cu câteva zile, tânăra s-a întâlnit cu Mirko Ivanovski, fost jucător de fotbal la Dinamo, în prezent fotbalist la Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Bruneta are o relație apropiată de prietenie cu cel care i-a fost coleg fostului ei soț. Deși par destul de apropiați, cei doi sunt doar prieteni, după cum a declarat Mirko.

Întâlnirea dintre cei doi a fost una neplanificată. Bianca Marina și soția lui Mirko Ivanovski sunt bune prietene. De altfel, atacantul este prieten și cu Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

“Nu, nu este vorba de nicio relație. Am fost la Brasserie, managerul e prietenul meu. Era și Bianca acolo și ne-am salutat. M-a întrebat de familie, dacă sunt bine… Am vorbit ca între vechi prieteni.

Ne știm din Croația, din perioada când am fost coleg la Hajduk cu Steliano (n.r. Steliano Filip). El este prietenul meu, la fel și Bianca.

ADVERTISEMENT

Eu am o familie, a fost o întâlnire neprogramată. Bianca și soția mea sunt prietene bune.”, a declarat Mirko Ivanovski pentru cancan.ro, acolo unde pot fi văzute imaginile cu el și Bianca Marina.

Ulterior, toți cei care s-au întâlnit la local au plecat la reședința Biancăi Marina pentru a continua petrecerea. Aceștia au luat un taxi, deoarece au consumat alcool și nimeni nu a putut conduce.

“Tu nu vii cu mine?”, a întrebat-o Mirko pe Bianca Marina în timp ce căutau un taxi, iar aceasta i-a răspuns imediat: “Tu vii cu mine, nu eu cu tine!”.

De ce au divorțat Bianca Marina și Steliano Filip

Bianca Marina și Steliano Filip au divorțat anul trecut, după o căsnicie de patru ani și o relație de șapte ani. Cei doi au împreună o fiică, așa că despărțirea nu a fost ușoară pentru nimeni.

În urmă cu câteva luni, Bianca Marina a dezvăluit care a fost motivul divorțului de jucătorul de fotbal. Principalul motiv pentru care au ales să meargă pe drumuri separate este faptul că nu se mai potriveau.

Un alt motiv a fost religia. Tânăra nu s-a putut converti la religia fostului ei partener, care este penticostal.

“Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă.

Am încercat și eu să merg în direcția asta, doar că eu nu m-am regăsit. Nu s-a supărat, dar îl simțeam că și-ar dori să mă duc pe drumul lui.”, a explicat ea la Antena Stars.

Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Anais.

ADVERTISEMENT