Sport

Fostul angajat al Rapidului, crescut în peluză, a explodat după 1-4 cu CFR: „Nu mă identific cu ce e acum acolo!”

George Bozieru a lucrat la Rapid București și a crescut în peluza giuleștenilor, iar acum a explodat după 1-4 în derby-ul cu CFR Cluj.
15.04.2024 | 17:24
Fostul angajat al Rapidului crescut in peluza a explodat dupa 14 cu CFR Nu ma identific cu ce e acum acolo
Fostul angajat al Rapidului, crescut în peluză, a explodat după 1-4 cu CFR: „Nu mă identific cu ce e acum acolo!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Invitat la Spotlight SuperLiga, George Bozieru a avut o reacție explozivă când a vorbit despre derby-ul Rapid – CFR Cluj, scor 1-4. Fostul angajat din Giulești a mărturisit că nu se identifică cu actualul proiect al lui Dan Șucu.

Fostul angajat al Rapidului, crescut în peluză, a explodat după 1-4 cu CFR: „Nu mă identific cu ce e acum acolo!”

Înfrângerea usturătoare cu CFR Cluj l-a deranjat incredibil pe George Bozieru, care a crescut în galeria giuleștenilor. Cel mai controversat om de la Rapid a vorbit despre cauzele eșecului la SpotLight SuperLiga, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 15:00, în fiecare zi de marți.

ADVERTISEMENT

„Un meci greu din toate punctele de vedere. Am coloană vertebrală și voi ezita să atac pe cineva. Ca și amator al fotbalului mi se pare că am văzut un meci foarte slab. Nu mă identific cu nimic ce se întâmplă la Rapid.

Nu sunt o persoană care atacă. M-am născut și am crescut în această zonă, dar nu ca și cartier, pentru că sunt născut în Titan. Suporterii sunt suporteri, antrenorul este antrenor, iar conducerea este conducere.

ADVERTISEMENT

La orice echipă îți cere demisia dacă nu ai rezultate. Suporterii au momente în care nu sunt mulțumiți de anumite lucruri, fie că vorbim de evoluție sau atmosferă. După aceste trei înfrângeri văd o echipă fără o idee de joc, la 2-0 juca cu doi închizători, nu înțelegeam nimic din exprimarea echipei.

Nu cred că la o echipă de talia Rapidului sau talia lui Dinamo pot să decidă suporterii cine vine antrenor sau cine pleacă. Cred că la Rapid este un proiect serios, le urez tot binele din lume, la fel cum îi urez FCSB-ului să ia campionatul”, a declarat Bozieru.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită l-ar fi dat afară pe Bergodi: „Este incredibil ce s-a întâmplat la Craiova”

L-aș fi dat afară după meciul de la Craiova. I-am urmărit cariera și nu este un antrenor de presiune. Pe la toate echipele a început bine și a terminat foarte prost. Rapid cred că trebuia să facă o schimbare după meciul de la Craiova, pentru că ce s-a întâmplat acolo este incredibil.

S-a întâmplat și la meciul de pe Giulești, CFR venind după un 0-4 în Cupă a reacționat și le-a dat 4. Parcă a fost Dan Petrescu pe bancă. Glumeam cu rapidiștii când veneam de la Petrolul – Voluntari, nu ne-au lăsat frații noștri rapidiști fără să ia și ei patru

ADVERTISEMENT

Cred că trebuia schimbat. Șumudică este liber și cred că trebuie să aibă șansa de a antrena noul Rapid. Nici la antrenament nu a dat Bîrligea trei goluri. L-am văzut că ieșea pe brațe, dar la final s-a bucurat pe teren”, a spus Răchită.

Cine e CEL MAI CONTROVERSAT oficial la Dinamo, George Bozieru | Spotlight SuperLiga cu Alin Grigore

ADVERTISEMENT
Tags: