Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fostul internaţional, atac la jucătorii României: “Sunt nişte copii răsfăţaţi care îşi iau jucăriile şi pleacă!”

Ciprian Marica a făcut un atac la jucătorii României. Fostul internațional a avut câteva cuvinte de spus și la adresa selecționerului, Edi Iordănescu.
14.10.2023 | 19:44
Fostul international atac la jucatorii Romaniei Sunt niste copii rasfatati care isi iau jucariile si pleaca
Ciprian Marica a făcut un atac la jucătorii României. Fostul internațional a avut câteva cuvinte de spus și la adresa selecționerului, Edi Iordănescu.
ADVERTISEMENT

România a remizat la Budapesta cu Belarus, scor 0-0. După duelul naționalei, au existat multe critici la adresa selecționerului, Edi Iordănescu. În mod special, declarațiile au fost făcute pe motivul alegerii primului 11 sau a schimbărilor. Cu toate acestea, Ciprian Marica a făcut un atac și la jucătorii României.

Ciprian Marica: “Realitatea e alta, nu convinge jocul”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ciprian Marica a făcut câteva declarații la adresa lui Edi Iordănescu. Fostul internațional nu este mulțumit de modul în care arată echipa națională, prin jocul care nu convinge. Marica a tras și un semnal de alarmă în privința selecționerului.

ADVERTISEMENT

“Faptul că (n.r. Edi Iordănescu) iese de fiecare dată după meci și încearcă să ne spună că a fost bine, când noi toți vedem că nu a fost bine, cred că asta deranjează mai mult decât orice. Încercând să cauți permanent lucrurile bune, la fel ca înainte.

Toți selecționerii aveau asta. ‘De ce nu scoatem în evidență lucrurile bune’. Păi, am vrea să ne legăm de ceva bun, căutăm în permanență să ne legăm de ceva bun, dar, totodată, nu putem să fim departe de realitate. Realitatea spune că nu e ceea ce ne dorim. Vedem cu toții, că nu jucăm, nu convinge jocul echipei naționale”, a declarat fostul internațional.

ADVERTISEMENT

Fostul internaţional, atac la jucătorii României

Fostul internațional nu a putut să nu facă un atac și la jucătorii României. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ciprian Marica este de părere că la echipa națională nu există un lider. Ba mai mult, Marica vede niște copii răsfățați care așteaptă să fie mângâiați.

“La noi era bătaia care iese la interviuri. ‘Gata mă, iau eu, ies eu’. 2-3 care ieșeam spuneam și ne asumam și atunci când era rău. Erau lideri, erau oameni care aveau caractere puternice. Nu văd un lider. Văd, mai degrabă, niște copii răsfățați, care de multe ori, dacă nu le convine, își iau jucăriile și pleacă. Cam asta e ideea. Se supără și așteaptă să fie mângâiați”, a mai spus Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie îi cere lui Iordănescu să găsească soluții

La FANATIK SUPERLIGA, Adrian Ilie îi cere lui Edi Iordănescu să găsească soluții pe plan ofensiv: “Din punctul meu de vedere, pe scurt, suferă jocul ofensiv. Am impresia că soluțiile nu sunt foarte bune, inclusiv cu 11 de start. Sunt jucători care au făcut o pauză înainte să vină la echipa națională.

Vorbeam de partea ofensivă. Mie nu mi-a plăcut naționala. Vorbim de faptul că dominăm, că plimbăm mingea din stânga în dreapta și nu ajungem să ne creăm ocazii cu Belarus. Vorbim de Belarus, cu Elveția nu ajungem la poartă.

ADVERTISEMENT

E vorba și ca selecționerul să găsească soluții pentru jucătorii din atac. Este egalul și al lui Edi și al echipei naționale. Pentru echipa de început și cum am început jocul doar pe dominare fără ocazii, el trebuie să găsească soluții. În mijlocul terenului suferim și nu apucăm să punem mingea într-o poziție bună pentru atacanți. Se vorbește că nu găsim soluții, păi nu găsim soluții pentru că nu ajungem în careu”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Rapid player

ADVERTISEMENT