Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Ilie, îngrijorat înainte de România – Andorra: “Seacă şi Dunărea dacă nu batem!”

România a făcut un pas greșit în drumul spre calificarea la Euro 2024. Formația lui Edi Iordănesu a scos doar o remiză în deplasarea de la Belarus și este obligată să o bată pe Andorra pentru a mai spera la locul secund.
13.10.2023 | 13:44
Adrian Ilie ingrijorat inainte de Romania  Andorra Seaca si Dunarea daca nu batem
Adrian Ilie, DUR dupa remiza Romaniei cu Belarus “Jocul SUFERA MULT”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a făcut un meci sub așteptări în deplasarea de la Belarus. Tricolorii nu au reușit să concretizeze ocaziile avute, iar scorul s-a terminat 0-0. Atmosfera din jurul echipei naționale este la pământ. Urmează meciul de pe teren propriu, cu Andorra, echipa aflată pe ultimul loc în grupă.

România a făcut un pas greșit în lupta pentru calificare

“Încep cu o glumă… A fost fără spectatori, gazon prost. Bine că suntem neînvinși, am văzut o declarație, nu ne bate nimeni deocamdată, suntem în cărțile pentru locul doi, dar jocul suferă foarte mult.

ADVERTISEMENT

Deja aud că suntem neînvinși, da, corect, suntem unde trebuie, în momentul de față, suntem calificați, suntem unde trebuie. Însă jocul suferă. Dacă nu jucăm nimic, doar stăm și suferim cu Elveția sau cu Israel.

Au câte 15 ocazii de gol. Normal că suntem neînvinși, dar trebuie să stăm acolo. Jucăm la 0-0 și vedem, să ne calificăm așa. Păi nu vezi că se poate? Facem 0-0 și cu Andorra, se poate, totul e posibil. Seacă și Dunărea dacă nu batem”, a spus Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Formația condusă de Edi Iordănescu a fost aspru criticată pentru jocul prestat în deplasarea de la Belarus. Federația a dat replica și a cerut mai multă răbdare pentru tricolori. România se află la mâna ei în lupta pentru calificarea la Euro 2024.

Adrian Ilie îi cere lui Iordănescu să găsească soluții

“Din punctul meu de vedere, pe scurt, suferă jocul ofensiv. Am impresia că soluțiile nu sunt foarte bune, inclusiv cu 11 de start. Sunt jucători care au făcut o pauză înainte să vină la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Vorbeam de partea ofensivă. Mie nu mi-a plăcut naționala. Vorbim de faptul că dominăm, că plimbăm mingea din stânga în dreapta și nu ajungem să ne creem ocazii cu Belarus. Vorbim de Belarus, cu Elveția nu ajungem la poartă.

E vorba și ca selecționerul să găsească soluții pentru jucătorii din atac. Este egalul și al lui Edi și al echipei naționale. Pentru echipa de început și cum am început jocul doar pe dominare fără ocazii, el trebuie să găsească soluții.

ADVERTISEMENT

În mijlocul terenului suferim și nu apucăm să punem mingea într-o poziție bună pentru atacanți. Se vorbește că nu găsim soluții, păi nu găsim soluții pentru că nu ajungem în careu”, a completat Adrian Ilie pentru FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Analiza lui Ilie

 

ADVERTISEMENT