Sport

Fostul jucător de la FCSB a făcut primul transfer la noua echipă! A luat un atacant din SuperLiga. Exclusiv

Florin Achim, fostul fundaş de la FCSB, este team-manager la Minaur Baia Mare şi a făcut primul transfer. FANATIK a aflat că a luat un tânăr atacant de la FC Botoşani.
13.02.2024 | 18:54
Fostul jucator de la FCSB a facut primul transfer la noua echipa A luat un atacant din SuperLiga Exclusiv
Fostul jucător de la FCSB a făcut primul transfer la noua echipă! A luat un atacant din SuperLiga. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Minaur Baia Mare este într-o postură dificilă. Echipa maramureşeană este pe ultimul loc în Liga 3, Seria 10. Fostul fundaş de la FCSB, Florin Achim, este noul team manager al formaţiei din nordul ţării şi are planuri mari.

Darius Dobrean de la FC Botoşani, transferat de Minaur Baia Mare!

FANATIK a aflat că primul transfer al lui Florin Achim la noua echipă este Darius Dobrean, un atacant în vârstă de 19 ani care vine de la o echipă din SuperLiga, FC Botoşani. Fotbalistul născut în 2004 a fost crescut la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Darius Dobrean nu a apucat să debuteze în SuperLiga, dar a mai fost legitimat şi la Sepsi Sf. Gheorghe. Acum, atacantul de 19 ani vine să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Florin Achim a jucat un meci în tricoul FCSB-ului! S-a retras la 32 de ani

Florin Achim este noul team manager al celor de la Minaur Baia Mare. El a fost transferat în 2022 de FCSB de la Academica Clinceni şi a plecat un an mai târziu din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

A apucat să joace un singur meci în tricoul FCSB-ului, 3-1 cu CFR Cluj. La începutul actualului sezon a semnat cu Concordia Chiajna, iar în prima parte a campionatului a evoluat în 9 meciuri. Dar la început de 2024 a hotărât să se retragă din activitate.

Florin Achim, la antrenamentele FCSB-ului. Sursa: sportpictures.eu
Florin Achim, la antrenamentele FCSB-ului. Sursa: sportpictures.eu

Modelul de conducător al lui Achim este Mihai Stoica: “E cel mai bun din România!”

La doar 32 de ani, Florin Achim renunţă la cariera de fotbalist la cea de conducător. El a semnat pe o perioadă de 6 luni cu Minaur Baia Mare, spunând că nu vrea să rămână cramponat în funcţie. Modelul său de conducător este Meme Stoica:

ADVERTISEMENT

“Am semnat pe 6 luni cu Baia Mare, există și o opțiune de prelungire. Durata contractului a fost inițiativa mea, nu sunt genul de om care să stea cramponat de o funcție doar de dragul de a sta.

Îmi doresc să fac lucruri frumoase, să ne îndeplinim obiectivele, ca mai apoi să ne propunem alte obiective. Mihai Stoica este un conducător foarte vigilent, foarte atent la detalii, pentru el orice detaliu contează.

ADVERTISEMENT

E foarte bine pregătit din punct de vedere fotbalistic, cunoaște fotbaliști de pe tot globul, e greu să-l prinzi la fotbal pe picior greșit. Este un conducător foarte bun, cred eu că e cel mai bun conducător din România. E un model pentru mine, la fel ca alții alături de care am lucrat”, a povestit Florin Achim la Gsp.

După 15 meciuri disputate, Minaur Baia Mare este ultima în Seria 10 din Liga 3, cu doar 10 puncte adunate. Sezonul se reia în luna martie, iar maramureşenii joacă în primul meci pe teren propriu cu Zalău, liderul seriei.

Florin Achim, prezentat la Minaur Baia Mare
Florin Achim, prezentat la Minaur Baia Mare
  • 32 de ani are Florin Achim
  • 1 meci a bifat Achim în tricoul FCSB
ADVERTISEMENT
Tags: