News

Fostul jurnalist Florin Rusu, găsit spânzurat în garaj. Bărbatul avea 38 de ani

Fostul jurnalist Florin Rusu a fost găsit spânzurat în garaj. Bărbatul avea 38 de ani și suferea de depresie.
28.09.2021 | 19:14
Fostul jurnalist Florin Rusu gasit spanzurat in garaj Barbatul avea 38 de ani
Fostul jurnalist Florin Rusu, găsit spânzurat în garaj. Bărbatul avea 38 de ani. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Rusu, un fost jurnalist din Suceava, a decis să-și pună capăt zilelor. Acesta a fost găsit spânzurat în garaj în seara zilei de luni, 27 septembrie 2021.

Fostul ziarist avea doar 38 de ani, iar soția sa este cea care a sunat la numărul de urgență 112. Femeia a presupus că soțul ei ar fi ales să-și ia viața, lucru care s-a dovedit a fi adevărat.

ADVERTISEMENT

Fostul jurnalist Florin Rusu, găsit spânzurat în garaj. Bărbatul avea 38 de ani

Florin Rusu, un fost jurnalist din Suceava, a fost găsit fără suflare chiar în propriul garaj. Fostul ziarist a decis să-și pună capăt zilelor, așa că s-a spânzurat, potrivit Monitorul de Suceava.

Cea care a sunat la numărul de urgență 112 a fost soția bărbatului, Anca Rusu, care a fost jurnalistă la Bucovina TV. Aceasta este de părere că soțul ei s-a închis în garaj cu intenția de a se sinucide.

ADVERTISEMENT

Ipoteza femeii a fost confirmată de către polițiști. Ușa garajului era închisă pe interior, așa că polițiștii au fost nevoiți să o forțeze pentru a putea pătrunde înăuntru.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul deja își pierduse viața atunci când au reușit, în cele din urmă, să intre în garaj. Din păcate, medicii nu au putut să facă nimic pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT

Conform primelor date, se pare că fostul jurnalist de 38 de ani se confrunta cu probleme serioase. Florin Rusu suferea de depresie, care a fost cauzată de niște probleme personale.

Bărbatul a fost jurnalist la Bucovina TV, dar și la Informația de Nord Est, după cum scrie sursa citată mai sus. Fostul ziarist era tatăl a doi copii minori.

ADVERTISEMENT

„Odihnește-te în pace, finule”, „Sincere condoleanțe”, „Dumnezeu să-l ierte! O veste sfâșietoare”, sunt câteva dintre mesaje de condoleanțe care au apărut pe rețelele sociale.

Aceasta nu este singura tragedie care s-a întâmplat zilele acestea în România. Recent, un primar PNL din Vaslui a decis să-și ia viața, așa că a fost găsit spânzurat cu un cablu.

Primarul comunei Pogana, Cristian Spiridon, a recurs la acest gest extrem în cadrul unei clinici private din Alba. Tragedia a avut loc vineri, 17 septembrie 2021.

Edilul avea 53 de ani și s-a internat la o clinică privată de psihiatrie pentru că suferea de depresie și a vrut să se trateze. În urmă cu câteva luni, acesta ar fi primit un diagnostic care l-a șocat și care i-a cauzat depresia.

ADVERTISEMENT