Fotbal international

Fostul oficial al FCSB-ului: “CFR se poate califica dacă îi atrage în jocul lor nesuferit”

27.02.2020 | 19:55
Fostul oficial al FCSB-ului:
Narcis Răducan crede că CFR se poate califica cu Sevilla
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan, fostul conducător al celor de la FCSB, crede că CFR Cluj are șansa de a se califica în această seară contra spaniolilor de la FC Sevilla.

Cheia succesului? Atragerea fotbaliștilor lui Lopetegui în „jocul nesuferit” al clujenilor, referire la modul ultra defensiv prin care CFR abordează toate partidele.

ADVERTISEMENT

CFR, șansă istorică cu Sevilla în Europa League

Narcis Răducan crede că „feroviarii” clujeni pot să se califice în faza următoare a Europa League dacă vor practica în continuare fotbalul defensiv extrem de bine pus la punct de Dan Petrescu.

„CFR Cluj se poate califica dacă atrage Sevilla în jocul lor nesuferit, în sens bun spun asta. E o echipă incomodă și dacă reușește CFR să îi atragă în jocul lor, are o șansă.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, cu arme convenționale, Sevilla e mai puternică”, a declarat Răducan la Digi Sport.

De asemenea, Narcis Răducan a fost de acord cu Helmuth Duckadam în privința unui aspect. Calificarea CFR-ului va depinde foarte mult de evoluția portarului lituanian Arlauskis.

Arla declarase la plecarea în Spania că CFR crede cu tărie în calificare. „Dacă nu am crede că putem să ne calificăm, ce rost mai are să mergem la Sevilla? Cu siguranță ne putem califica, am încredere în echipa noastră”, a explicat Arlauskis.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu are experiența unei victorii cu Sevilla, pe vremea când antrena Unirea Urziceni. „Bursucul” va încerca obțină un egal cu cel puțin două goluri, sau o calificare în prelungiri, pe terenul unde nimeni nu a bătut în Europa League.

CFR Cluj a remizat în meciul tur de la Cluj, contra Sevillei, scor 1-1. Spaniolii au fost conduși cu 1-0 și au reușit doar două șuturi pe spațiul porții lui Arlauskis.

  • 2 șuturi pe poartă a reușit Sevilla în meciul tur din Gruia
ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri