News

Fostul prefect de Gorj, Daniel Morega, prins a patra oară conducând fără permis. Ar putea fi reținut

Daniel Morega, fostul prefect de Gorj, a fost depistat conducând fără permis. Este a patra oară în ultimele două săptămâni.
26.02.2024 | 17:40
Fostul prefect de Gorj Daniel Morega prins a patra oara conducand fara permis Ar putea fi retinut
Daniel Morega, prins a patra oară conducând fără permis. colaj Fanatik/ Foto Gazeta de Sud/ captură Gorjtv.ro
ADVERTISEMENT

Fostul prefect de Gorj, Daniel Morega, a fost prins a patra oară conducând fără permis. Scandalul în care este implicat politicianul continuă, după ce a fost declarat inapt de un medic psihiatru pentru a conduce.

Daniel Morega a fost depistat a patra oară conducând fără permis

Luni, Daniel Morega, a fost depistat conducând fără permis pentru a patra oara în ultimle două săptămâni. El trebuia să predea actul încă din data de 6 februarie 2024, însă refuză să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, a treia oară a fost surprins în timp ce se deplasa pe contrasens. Polițiștii s-au sesizat și i-au întocmit dosar penal de fiecare dată, însă fără a fi reținut, deoarece ar avea nevoie de noi expertize psihiatrice.

Mai mult, Daniel Morega, în vârstă de 78 de ani, și-a pus un girofar pe autoturism. De fiecare dată când a fost surprins în trafic, conducea agresiv și nu respecta regulile de circulație, fiind un adevărat pericol.

ADVERTISEMENT

Luni, 26 februarie, fostul prefect s-a urcat iarăși la volanul mașinii, deși are carnetul de conducere suspendat. S-a întâmplat pe o stradă din Târgu Jiu, aici unde a fost oprit de oamenii legii din Gorj.

Familia i-ar fi luat cheile de la mașină de mai multe ori

Conform surselor citate de presa locală, de această dată ar putea fi reținut. Chiar familia lui Morega ar fi cerut unui medic specialist să îi anuleze permisul de conducere, având în vedere problemele de sănătate cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

Rudele i-ar fi luat de mai multe ori cheile de la mașină, pentru a nu se mai urca la volan, fiind conștiente de pericolul pe care îl reprezintă în trafic. Însă, măsura a fost în zadar. Politicianul a reușit să facă rost de altele.

După fiecare incident, fostul prefect a susținut, sfidând autoritățile, că va continua să urce la volan. „ Nu s-a dispus o măsură restrictivă, o măsură de reţinere, de exemplu, pentru că se aşteaptă efectuarea unei expertize medicale, psihiatrice.

ADVERTISEMENT

Se va constata dacă avea discernământ sau nu, sau exact situaţia de fapt, să vedem dacă poate răspunde penal”, declara acum câteva zile, Mihai Zlat, vicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor, pentru Observator News.

 

ADVERTISEMENT