Fotbal intern

Fotbalistul din lotul României U21 care are șansa să joace cu Cristiano Ronaldo. Cum a fost primul antrenament cu portughezul

01.09.2020 | 11:28
Fotbalistul din lotul Romaniei U21 care are sansa sa joace cu Cristiano Ronaldo Cum a fost primul antrenament cu portughezul
ADVERTISEMENT

Internaționalul român Radu Drăgușin, adus de Pirlo la echipa mare a lui Juventus, e una dintre cele mai mari speranțe din lotul României U21. Fostul jucător al lui Juventus și actual selecționer, Adrian Mutu se bazează pe fundașul central de doar 18 ani în meciurile cu Finlanda și Malta.

Antrenorul lui Juventus, Andrea Pirlo are mare încredere în puștiul-minune al României, fost căpitan al naționalei U19, care a făcut deja primele antrenamente cu echipa mare, unde a avut șansa să îl cunoască pe Cristiano Ronaldo așa cum puțini au avut ocazia.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este mereu criticat și catalogat drept un fotbalist arogant. Radu Drăgușin are însă o cu totul altă părere: ,,Nu este deloc arogant cum se zice. Dimpotrivă, este foarte prietenos, vorbește cu tine, te încurajează”.

Fotbalistul din lotul României U21 care are șansa să joace cu Cristiano Ronaldo

În condițiile în care Vladimir Screciu s-a accidentat, este foarte posibil ca Adrian Mutu să îl folosească titular în ambele meciuri pe fotbalistul care îi are ca mentori pe Bonucci sau Chiellini.

ADVERTISEMENT

,,Majoritatea băieților de acolo ne ajută pe cei mai mici, dar pot să zic că în mod special Bonucci și Chiellini”a mai declarat Radu Drăgușin pentru ProTV.

Radu Drăgușin e dorit de cele mai mari cluburi din Europa

Impresarul Florin Manea a declarat că fotbalistul român are oferte din cele mai puternice campionate, de la echipe din Italia, Anglia sau Spania, dar are mare încredere că poate reuși chiar și la Juventus.

ADVERTISEMENT

,,O să vedeți ce o să se întâmple cu Radu Drăgușin. Acum, Juventus ne cheamă întruna, sunt negocieri avansate, dar o să vedeți. O să fie o surpriză și eu mizez pe el.

O să fie unul dintre cei mai buni fotbaliști români. Cred că va fi singurul fotbalist român care va juca în top 5 campionate”a mai spus impresarul pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut când fotbalistul de 18 ani va reuși să debuteze și la naționala lui Rădoi. Până acum a făcut parte din toate loturile de juniori ale echipelor naționale, la U21 fiind unul din cei 6 stranieri convocaţi de Adi Mutu.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,14 este cota pentru ”peste 1,5 goluri marcate” la meciul România – Irlanda de Nord. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT