News

Foto. Cu ce se ocupă de 15 ani soția lui Ludovic Orban! ”A fost alături de mine și când eram pe punctul de a pierde tot!”

Persoana pe care se bazează cel mai mult Ludovic Orban, marele învins al momentului, este soția lui. Politicianul a cunoscut-o pe Mihaela acum 39 de ani și de atunci sunt împreună.
02.10.2021 | 11:53
Ludovic Orban și Mihaela s-au cunoscut în 1982 și s-au căsătorit câțiva ani mai târziu
ADVERTISEMENT

Fost ministru și premier, Ludovic Orban (58 de ani) a cunoscut sâmbătă o înfrângere severă, pierzând șefia Partidului Național Liberal în fața rivalului Florin Cîțu, actualul prim ministru al României.

Imediat după aflarea rezultatului votului din cadrul Congresului PNL, Ludovic Orban a anunțat că între el și președintele Klaus Iohannis nu mai există nici un dialog, ca urmare a faptului că titularul de la Cotroceni l-a susținut fățiș pe Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban și Mihaela se iubesc din 1992

În aceste momente dificile pentru el, singura persoană pe care președintele Camerei Deputaților se poate baza pare soția Mihaela. Potrivit propriei mărturii, Ludovic a cunoscut-o pe Mihaela în 1992, la o petrecere, între cei doi fiind dragoste la primă vedere.

“Suntem de o lungă perioadă de timp împreună. Până să luam decizia să ne căsătorim am stat împreună șase ani. Nu vorbesc despre soție pentru că nu și-a dorit niciodată publicitate, a preferat să nu fie în atenția opiniei publice”, a povestit Orban în emisiunea lui Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban: ”Multe sacrificii din partea soției!”

”E o persoană destul de discretă, o persoană care deși mă sprijină în cariera politică și de multe ori, în momentele în care am avut nevoie de acest sprijin, a venit necondiționat, chiar dacă viața politică, așa cum am considerat eu că trebuie făcută politica a dus la multe sacrificii pentru soție și îi mulțumesc că a fost alături în cele mai grele momente”, a mărturisit Orban.

”Eu chiar am fost de-a lungul vieții mele politice în momente dificile, în care eram pe punctul de a pierde tot. Soția a fost alături de mine și a fost cel mai puternic sprijin pe care l-am avut. Atât pot să spun de soție”, a conchis Ludovic Orban, chestionat despre soția lui.

ADVERTISEMENT

Psiholog, psihopedagog, dar și directoare de grădiniță pentru o perioadă, Mihaela Orban – născută în Capitală – a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti. Ludovic și Mihaela au împreună un băiat, Tudor.

Soția lui Ludovic Orban nu mai are nici un fel de venit

Din 2005 și până în prezent, soția lui Ludovic Orban a fost director al unei asociații care are ca obiect de activitate învățământul preșcolar. Interesant este faptul că respectiva asociație își are sediul chiar la adresa de domiciliu a familiei Orban, într-o localitate de lângă București.

ADVERTISEMENT

”Deși nu doresc să fiu în atenția publică și  nu văd de ce s-ar scrie despre mine, o să vă răspund la întrebare: după încetarea pandemiei,  nu mă voi întoarce la conducerea grădiniței, pentru că am închis-o în urmă cu câțiva ani de zile, deci grădinița nu mai funcționează”, a declarat anul trecut, pentru ziarul ”Cetățeanul”, Mihaela Orban.

În ultima declarație de avere a lui Ludovic Orban, depusă în vara acestui an, nu apar veniturile soției Mihaela, semn că partenera de viață a fostului premier se bazează acum exclusiv pe câștigurile politicianului.

ADVERTISEMENT