News

Foto. Explozie violentă într-un apartament din Bucureşti, pereţii au fost spulberaţi. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton

Foto. Explozie violentă într-un apartament din Bucureşti. Un bărbat a fost rănit. Pompierii caută și alte posibile victime.
05.06.2023 | 12:21
Foto. Explozie violentă într-un apartament din Bucureşti. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: ISU București
ADVERTISEMENT

Foto. Explozie violentă într-un apartament din Bucureşti, în cursul zilei de luni, 5 iunie. În urma incidentului grav, pereții locuinței au fost spulberați. Un bărbat a fost prins sub o placă de beton.

Foto. Explozie violentă într-un apartament din Bucureşti

Potrivit informațiilor furnizate de ISU București, evenimentul a avut loc într-un apartament situat la etajul doi al unui bloc de pe strada Răcari, din Capitală. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

ADVERTISEMENT

Însă, un bărbat de 84 de ani a fost prins sub o placă de beton. Acesta este în stare de conștiență. La fața locului a ajuns un echipaj medical SMURD, pentru a acorda primul ajutor victimei și pentru a o transporta la spital.

„Explozie neurmată de incendiu, produsă la un apartament la et. 2 în strada Răcari, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București.
Din interior a fost scoasă o victimă (prinsa sub o placa de beton), in stare de constienta, preluata de echipajul SMURD”, adaugă ISU.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pompierii adaugă faptul că la această oră sunt căutate și alte posibile victime. Forțele de intervenție se asigură dacă nu cumva și alte persoane au rămas blocate sub plăcile de beton.

„Efectuăm verificări pentru căutarea altor posibile victime. În urma exploziei, numeroase elemente de constructie au fost dislocate (usi, ferestre, zidarie)”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Conform autorităților, deocamdată au fost evacuați șase locatari, în urma exploziei din blocul de pe strada Răcari. Sunt semnalate pagube și la etajul trei al imobilului, mai anunță reprezentanții ISU.

„Până în acest moment echipele de salvatori au evacuat 6 locatari. Sunt înregistrate pagube si la etajul 3”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București.

ADVERTISEMENT

Intervenția autorităților este în plină desfășurare, la această oră, urmând să se stabilească dacă există și alte victime sau pagube. Rămâne să se determine care sunt cauzele care au dus la producerea exploziei.

 

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Teodoro s-a mutat din Chile în România şi deţine una dintre cele mai...
Teodoro s-a mutat din Chile în România şi deţine una dintre cele mai profitabile plantaţii. A investit 100.000 de euro
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
ALERTĂ de RĂZBOI în EUROPA! Probleme majore descoperite de NATO
ALERTĂ de RĂZBOI în EUROPA! Probleme majore descoperite de NATO
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au...
Cum a ajuns România pe mâna sovieticilor. Cine au fost cei care au decis soarta țării înainte de terminarea războiului