News

Foto. Imagini exclusive de la nunta secretă a fratelui Dianei Șoșoacă! Alexandru s-a însurat săptămâna trecută

Familia celebrei Diana Șoșoacă a avut săptămâna trecută un eveniment special, nunta lui Alexandru, fiul din cea de-a doua căsătorie a medicului Alice Florescu Bleotu.
10.09.2021 | 11:13
Săptămâna trecută, fratele Dianei Șoșoacă s-a însurat cu iubita Adina în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Otopeni
ADVERTISEMENT

Avocat și senatoare independentă, Diana Șoșoacă (45 de ani) a avut parte săptămâna trecută de un eveniment major în familie, Alexandru, fratele ei de mamă, căsătorindu-se cu iubita lui, Adina, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Otopeni, potrivit informațiilor dezvăluite în exclusivitate de FANATIK.

Mama Dianei și a lui Alexandru este reputatul medic Alice Florescu Bleotu, care a avut-o pe Diana cu primul ei soț, iar pe Alexandru cu cel de-al doilea partener de viață. În prezent, Alice este măritată cu un cetățean francez.

ADVERTISEMENT

Draga mea, ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”. Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai noştri), cu oricine. Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar… care lângă mine, şi-au pierdut „uzul raţiunii”. Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte”, a explicat situația Alice Florescu într-un interviu acordat Marinei Almășan.

Mama Dianei și a lui Alexandru, copleșită de emoții

Foarte emoționată, mama Dianei și a lui Alexandru a povestit ce s-a întâmplat la ceremonia de săptămâna trecută, cununia civilă desfășurându-se pe 2 septembrie, iar cea religioasă două zile mai târziu.

ADVERTISEMENT

”Cu mare drag am ales punerea în scenă (surpriză atât pentru copii, cât și pentru invitați) a Ritualului Nunții în tradiția românească, la proprietatea noastră din Otopeni, urmată de ceremonia religioasă la Catedrala din Otopeni (de lângă Biserica Sf. Gheorghe din Otopeni, ai căror ctitori au fost străbunicii și bunicii mei)”, a dezvăluit Alice Florescu.

”Am ales acest lăcaș de cult, pe de-o parte pentru aportul adus de familia noastră de-a lungul timpului la ridicarea acestui edificiu, dar mai ales la cel al Bisericii vechi, Sf. Gheorghe, de cealaltă parte, pentru harul și darul avute de Părintele nostru duhovnic, Părintele Protopop Cristian Burcea, asistat și de aceasta dată de către Părintele Adrian Cristea, vechiul nostru prieten”, a continuat mama Dianei și a lui Alexandru.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă: ”Pe mama am văzut-o mereu luptând!”

”Corul Bisericii, alcătuit din absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București, cu vocile lor al căror timbru ne-a transmis vibrația cosmică a conexiunii cu Dumnezeu, fiind în complementaritate cu emoția particulară a slujbei religioase ortodoxe, au atins acel înalt și dorit spirit, numit EGREGOR!”, a încheiat fericită reputatul medic Alice Florescu Bleotu.

Diana Șoșoacă a povestit pe larg despre legătura specială pe care o are cu mama ei într-un interviu acordat jurnalistei TVR Marina Almășan.

ADVERTISEMENT

”Pe mama am văzut-o mereu luptând. Fiind o femeie superbă, de o frumusețe răpitoare, evident că prima acest aspect, deși este o femeie extrem de erudită, emancipată, a fost un fel de George Sand al vremurilor noastre, o Ecaterina Teodoroiu. Știu că pentru dreptate chiar a ajuns la Cabinetul 2, adică la Ceaușeasca”, a declarat senatoarea.

Diana Șoșoacă a urmat în viață sfaturile mamei

”Mama învăța nonstop și asta face și acum. În asta clar am copiat-o! Mi-a spus mereu: ”Învață, învață cât poți de mult. Citește, fii cultă, fii deșteaptă, fii inteligentă. Frumusețea îți va crea numai neplăceri, nu este un atu în această lume. Mulți vor considera că ești doar ceea ce se vede și va trebui să ieși în evidență cu mai mult decât atât”, s-a confesat Diana Șoșoacă.

”Să fii stăpână pe tine, să nu depinzi niciodată de nimeni, cu atât mai puțin de un bărbat, pentru că te va sclaviza. Fii tu propria-ți stăpână, fă-ți o profesie sigură pe care s-o iubești și să fii printre cei mai buni. Nu te baza pe frumusețe. După 5 minute de privit, trebuie să și vorbești!”, și-a amintit Diana vorbele spuse de mama ei.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni