News

Foto. O femeie şi un bărbat au furat 1.900 de lei dintr-un bancomat. Suspecții sunt căutați de poliție

O femeie și un bărbat sunt suspectați că au furat 1.900 de lei dintr-un bancomat din Sfântu Gheorghe. Cei doi sunt căutați de polițiști, care au publicat fotografia celor doi.
24.11.2022 | 16:27
Foto O femeie si un barbat au furat 1900 de lei dintrun bancomat Suspectii sunt cautati de politie
Două persoane au furat aproape 2.000 de lei dintr-un bancomat. Poliția a furnizat imagini cu suspecții. Sursa foto: Poliția Română / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incidentul din Sfântu Gheorghe s-a petrecut la mijlocul acestei luni, marți, 15 noiembrie.

Filmul furtului din Sfântu Gheorghe. Cum au sustras femeia și bărbatul suma de 1.900 de lei din bancomat

La începutul săptămânii trecute, o femeie s-a deplasat la un A.T.M. care aparținea unei unităţi bancare. Bancomatul era amplasat în exteriorul complexului comercial Şugaş din municipiului Sfântu Gheorghe.

După ce a finalizat tranzacția, persoana în cauză și-a ridicat cardul, însă a uitat poate cel mai important lucru pentru care se afla în acel loc: să-și ridice și banii.

ADVERTISEMENT

De acest ultim aspect s-a ocupat o altă femeie, de circa 50 – 60 de ani. Poliția Română susține că aceasta din urmă a ajuns rapid la bancomatul cu pricina și  ”și-a însuşit, pe nedrept, suma de aproximativ 1.900 de lei”.

Conform oamenilor legii, această persoană nu a fost singură în momentul furtului. Ea era însoţită de un bărbat. Imediat după ce au luat suma de bani, cei doi au părăsit zona.

ADVERTISEMENT

Poliția Română a dat publicității o poză cu suspecții furtului

Poliția Română informează, într-un comunicat, că femeia suspectată de furtul banilor din bancomat avea părul tuns scurt şi era îmbrăcată cu o geacă roz, pantaloni de culoare roşie şi pantofi închişi la culoare.

În ceea ce-l privește pe bărbatul care o însoţea, acesta avea pe cap o şapcă de culoare închisă, o geacă roşie, pantaloni albaştri şi pantofi sport negri cu dungi albe.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au dat publicității și o poză cu cele două persoane.

Femeie și bărbat, suspecți de furt din bancomat

”Întrucât, până la acest moment, persoanele în cauză nu au fost identificate în vederea stabilirii răspunderii judiciare, pentru buna desfăşurare a urmăririi penale, rugăm cetăţenii care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanelor bănuite să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să contacteze Poliţia municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigaţii Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257.

Totodată, informaţiile referitoare la cazul prezentat pot fi transmise şi pe adresa de email dispecerat@cv.politiaromana.ro”, spun cei de la Poliție.

ADVERTISEMENT