Life

Fotografia cu Andreea Raicu ce a rupt internetul în două. Imaginația bărbaților a luat-o razna

Andreea Raicu a postat fotografia care a rupt internetul în două. Imaginația bărbaților a luat-o razna după ce au văzut-o.
08.02.2024 | 18:10
Fotografia cu Andreea Raicu ce a rupt internetul in doua Imaginatia barbatilor a luato razna
Andreea Raicu a postat o imagine care a rupt internetul în două. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fotografia cu care Andreea Raicu a rupt în două internetul și i-a surprins pe internauți. Vedeta arată foarte bine la 46 de ani și are grijă de silueta ei.

Fotografia cu Andreea Raicu ce a rupt internetul în două. Vedeta a renunțat la haine

La 46 de ani, Andreea Raicu se menține într-o formă foarte bună, care îi impresionează pe cei care o urmăresc și o apreciază. Fosta prezentatoare TV s-a afișat în mediul online într-o ipostază cu totul neașteptată.

ADVERTISEMENT

Deși nu mai moderează emisiuni la TV, Andreea Raicu a rămas una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Mulți își amintesc cu drag de perioada în care prezenta Big Brother, alături de Virgil Ianțu.

După mai mulți ani de televiziune, Andreea Raicu a decis să intre în lumea afacerilor. În prezent, vedeta este o antreprenoare cu succes în afaceri, dar și lider de mindfulness.

ADVERTISEMENT

Vedeta este fondatoarea unui cunoscut brand de haine care mizează pe încrederea în sine, dar și exprimarea feminității. Andreea Raicu se menține într-o formă foarte bună și nu ezită să-și etaleze fizicul în public.

Aceasta a realizat o ședință foto în care apare fără haine, iar imaginea i-a lăsat pe internauți fără cuvinte. Alături de vedetă este și un buchet cu flori de lavandă, cu care își acoperă părțile intime.

ADVERTISEMENT

În dreptul imaginilor cu care a făcut senzație pe rețelele sociale, fosta prezentatoare a postat un mesaj important, în care a vorbit despre acceptarea de sine.

“Felul în care te simți contează enorm: îți dictează alegerile pe care le faci în viață pe toate planurile, fie ele profesionale sau personale (în relațiile cu prietenii sau cu partenerul de viață).

ADVERTISEMENT

Când ești împăcată cu tine ajungi să nu mai pui presiune pe tine, să fii echilibrată, să te accepți cu toate emoțiile care nu sunt deloc ușor de digerat și să îți dai voie să nu fii perfectă, așa cum vrea societatea să fii.”, a scris vedeta pe Instagram.

Andreea Raicu imagine
Andreea Raicu, ipostază inedită în mediul online. Sursa foto: InstagramțColaj Fanatik

Cum reușește Andreea Raicu să se mențină în formă

Acum ceva timp, Andreea Raicu a dezvăluit care este preparatul care o ajută să se mențină în formă. Este vorba despre un “snack foarte sănătos”, pe care l-a descoperit atunci când a fost în India.

Vedeta consumă acest preparat în timpul zilei, dar și seara, pentru că nu are multe calorii și poate fi consumat pe post de gustare. Fosta prezentatoare a explicat cum trebuie preparate.

“Este vorba despre puține semințe de floarea soarelui, de dovleac, de susan și de cânepă pe care le pui într-o tigaie, o să pun și niște sare și le pun pe aragaz. Sunt perfecte ca snack în timpul zilei, seara, la film și oricând simți nevoia să ciugulești”, a explicat Andreea Raicu.

ADVERTISEMENT