Andreea Raicu are 46 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Celebra vedetă are un stil de viață echilibrat și are grijă de ea. Ce mănâncă în fiecare dimineață și la ce alimente a renunțat de-a lungul timpului?
Andreea Raicu a vorbit deschis despre rutina ei alimentară zilnică. Vedeta spune că a găsit echilibrul între alimentație și mișcare. Nu e de mirare, deci, modul în care se menține în formă.
Într-o postare pe contul ei personal de socializare, vedeta le-a povestit fanilor săi că a mers la sală. A urmat apoi micul dejun, care de altfel este bogat într-o mulțime de nutrienți, dar și alte vitamine.
Andreea Raicu mănâncă dimineața un ou fiert, pâine fără gluten, dar și brânză fără lactoză, alături de un avocado. Totodată, ea a mai povestit că a renunțat la micul dejun în care se regăseau și câteva alimente dulci.
Și se pare că acest meniu îi face bine. Mai toate alimentele pe care le consumă sunt bogate în proteine, dar sărace în carbohidrați. O ajută să se simtă bine și de asemenea, îi stimulează și creierul.
„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.
La ce alimente a renunțat Andreea Raicu? La un moment dat, vedeta a povestit ce schimbări au existat la alimentația sa. Ea nu mai consumă deloc carne și se simte chiar foarte bine de când a luat o astfel de decizie.
De asemenea, vedeta evită să consume produse care au gluten. Spune că nu își impune bariere și nu este strică. Chiar și așa, alege să aibă grijă de ea și să se simtă cât se poate de bine.
Iar la micile pofte nu renunță. Dacă îi e poftă de o înghețată, sau de un sos precum cel de tzatziki, Andreea Raicu nu spune nu. Totul însă se face cu moderație, a mai dezvăluit vedeta.
„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. (…). Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine”, a mai povestit ea.