Life

Fotografia cu Demi Moore care a rupt internetul în două. Imaginația bărbaților a luat-o razna. E incredibil cum arată diva la 60 de ani

Demi Moore a încins mințile internauților cu cea mai nouă fotografie. Actrița arată demențial în costum de baie la vârsta de 60 de ani!
23.04.2023 | 11:55
Fotografia cu Demi Moore care a rupt internetul in doua Imaginatia barbatilor a luato razna E incredibil cum arata diva la 60 de ani
Demi Moore, actriță de filme din Statele Unite. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Demi Moore este una din actrițele de la Hollywood lipsită de inhibiții, care a reușit să se mențină într-o formă de zile mari la cei 60 de ani pe care îi are.

Demi Moore arată ireal la 60 de ani!

Diva americană a publicat o fotografie în mediul online, în bikini! Suflarea masculină a rămas, pur și simplu, fără aer! Vedeta arată mai bine ca mult tinere de 20 de ani, semn că o fi găsit elixirul tinereții veșnice.

ADVERTISEMENT

Întinsă pe șezlong, acompaniată de câinele ei pe nume Pilaf, Demi și-a etalat formele spre care multe femei mult mai tinere decât ea tânjesc.

Demi Moore ar putea fi declarată, în curând, drept cea mai sexy bunică din lume. Spunem asta pentru că actrița a anunțat că fiica ei, Rumer Willis, este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Internauții au comentat imaginea în care artista s-a imortalizat cu patrupedul ei. E vorba despre un chihuahua care nu e mai mare de o bancnotă de 100 de dolari.

„Tu nu îmbătrânești”, i-a scris cineva pe Instagram.  „Nu vreau să mă definească un număr, ci experiența mea de viață. Când ajungi la 59 de ani, înțelegi că timpul nu stă pe loc, că o să faci 60 de ani și asta e eliberator”, a mărturisit Demi Moore.

ADVERTISEMENT
demi moore
Demi Moore a încins internetul cu această fotografie. Sursa: Instagram

Actrița va deveni bunică

Dincolo de proiectele sale și timpul în care se relaxează la plajă, cu sau fără cățelul ei, Demi se pregătește pentru un moment important în viață. Fata lui Demi Moore și partenerul acesteia, Dereck Richard Thomas, i-au dat cea mai frumoasă veste actriței, și anume că vor deveni părinți.

Demi a spus că este extrem de nerăbdătoare să își strângă în brațe nepotul. Abia așteaptă să îl vadă crescând sub ochii ei.

ADVERTISEMENT

„Sunt atât de recunoscătoare pentru incredibila mea descendență de femei din familia mea. Vă iubesc pe toate atât de mult.

Acest copil este atât de norocos să vă aibă”, a ținut să precizeze actrița, felicitând-o pe fata ei după ce a aflat că va deveni mamă.

 

ADVERTISEMENT