Life

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, însărcinată cu primul copil. Ce mesaj a postat Demi Moore

Rumer Willis, fiica cea mare a lui Bruce Willis, este însărcinată pentru prima dată. Mesajul postat de mama ei, Demi Moore.
21.12.2022 | 18:28
Fiica cea mare a lui Bruce Willis insarcinata cu primul copil Ce mesaj a postat Demi Moore
Rumer, fiica cea mare a lui Bruce Willis, este însărcinată. Mesajul lui Demi Moore. Sursa foto: Instagram, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rumer, fiica cea mare a lui Bruce Willis, este însărcinată pentru prima dată. Demi Moore este foarte fericită pentru fiica ei și a postat și ea un mesaj pe rețelele sociale.

Fiica cea mare a lui Bruce Willis este însărcinată

Actrița va aduce pe lume primul ei copil și a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. Rumer Willis (34 de ani) și iubitul ei, Derek Richard Thomas, au postat imagini cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore apare în prima imagine zâmbind, alături de Thomas, care îi săruta burta.

Bebelușul pe care Rumer Willis îl va aduce pe lume anul viitor va fi primul nepot al lui Demi More și al lui Bruce Willis.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Demi Moore a anunțat că va deveni bunică pentru prima dată, la 60 de ani. “Intru în era mea de bunică sexy și dezlănțuită.”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram. Actrița a postat și câteva fotografii cu fiica ei cea mare însărcinată.

“Sunt atât de fericită pentru tine, iubita mea.”, a scris actrița în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

În afară de Rumer, Demi Moore și Bruce Willis mai au împreună două fiice, Scout (31 de ani) și Tallulah (28 de ani).

De asemenea, actorul din Die Hard mai are două fiice și cu actuala soție, Emma Heming Willis, Mabel (10 ani) și Evelyn (8 ani).

ADVERTISEMENT

Emma Heming a ținut și ea să o felicite pe fiica sa vitregă pentru sarcină.

“Veștile privind bebeluși sunt vești fericite. Felicitări Rumer Willis și Derek Richard Thomas. Suntem încântați.”, a fost mesajul soției lui Bruce Willis.

Bruce Willis, probleme serioase de sănătate

Celebrul actor de la Hollywood suferă de afazie, o boală care l-a determinat să-și anunțe retragerea din carieră în martie.

Membrii familiei sunt îngrijorați pentru starea actorului și se tem pentru viața lui. Din acest motiv, aceștia încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de el, deoarece se tem că nu va mai avea atât de mult de trăit.

Afazia este o boală care i-a afectat capacitatea de a se exprima și de a se mișca. Capacitățile cognitive i-au fost afectate de boală, așa că nu mai poate performa niciun rol.

ADVERTISEMENT