Life

Video. Vedete din România care arată mai bine acum decât atunci când și-au început cariera

Unele dintre vedetele din România se pot lăuda cu faptul că arată mai bine acum, decât la începutul carierei. Îți mai amintești de Andra cu părul lung și roșcat?
24.01.2022 | 14:04
Video Vedete din Romania care arata mai bine acum decat atunci cand siau inceput cariera
Așa arătau unele dintre cele mai iubite vedete din România la începutul carierei lor. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anii par să treacă în sens invers pentru unele dintre vedetele din showbizul românesc, care arată de parcă timpul nu ar avea efect asupra lor. Unele sunt chiar mai frumoase acum decât atunci când și-au început cariera.

FANATIK vă prezintă celebritățile care au demonstrat că timpul este de partea lor și arată fabulos, chiar dacă sunt în atenția publicului de mulți ani.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza (51 ani)

loredana groza tânără 1991
Loredana Groza în 1991 vs. 2022.
Sursa: Instagram/ Colaj Fanatik

Loredana Groza a cucerit publicul încă din 1986, pe vremea când avea doar 16 ani. Artista a debutat în cadrul Festivalului de muzică ușoară de la Mamaia, fiind și  cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria concursului.

În prezent, Loredana Groza are 51 de ani, dar reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Cântăreața este considerată ca fiind una dintre cele mai sexy și atrăgătoare vedete de la noi, iar ultimele sale apariții demonstrează acest lucru.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza și-a făcut un obicei din a se afișa în ținute cât mai provocatoare. Chiar dacă aspectul ei a suferit câteva modificări pe care jurata de la X Factor le-ar fi dobândit cu ajutorul medicului estetician, cântăreața spune că totul se datorează sportului și stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat.

Denise Rifai (36 ani)

denise rifai tânără
Așa arăta Denise Rifai în urmă cu aproximativ 15 ani.
Sursa: Colaj Fanatik/ Instagram

Gazda emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” are 36 de ani și este una dintre cele mai apreciate moderatoare tv din România. De-a lungul timpului vedeta s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ 15 ani, Denise Rifai nu era încă o persoană cunoscută. În imaginile obținute de Fanatik, prezentatoarea avea o înfățișare complet diferită. Ea își ținea părul strâns la spate și opta pentru un look mult mai natural.

Acum, Denise Rifai este foarte atentă la imaginea sa, adoptă ținute elegante și își pune în evidență trăsăturile feței cu ajutorul machiajului.

ADVERTISEMENT

Anca Serea (41 ani)

anca serea tânără
Anca Serea în tinerețe vs. în prezent.
Sursa: agentiadepresamondena/ Instagram/ Colaj Fanatik

La aproape 41 de ani, Anca Serea este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Prezentatoarea tv  se poate mândri cu un corp de invidiat, chiar dacă este mama a șase copii. 

Anca Serea și-a început cariera în televiziune în rolul de îngeraș la “Surprize Surprize”, apoi a prezentat rubrica meteo la Național Tv.

În 1999, soția lui Adi Sînă a câștigat concursul „Elite Model Look Romania“, titlu care i-a oferit mai multe oportunități și a ajuns să defileze pe podiumuri din diferite țări ale lumii și să pozeze în reviste celebre.

Adela Popescu (35 ani)

adela popescu tânără
Așa arăta Adela Popescu la începutul carierei sale.
Sursa: sunphoto.com/ Instagram/ Colaj Fanatik

Adela Popescu are 35 de ani și poate fi urmărită în fiecare dimineață, de luni până vineri, în emisiunea Vorbește lumea, la Pro TV.

Vedeta s-a făcut remarcată la numai 19 ani, în telenovela “Numai Iubirea”. Chiar dacă nu avea studii în domeniu, talentul Adelei Popescu nu a trecut neobservat, astfel că au urmat pentru ea roluri în multe alte producții românești.

Cu toate că este mama a trei copii, iar corpul său a suferit mai multe schimbări de-a lungul timpului, Adela Popescu arată mai bine ca niciodată.

Mihaela Rădulescu (52 ani)

Mihaela Rădulescu tânără
Mihaela Rădulescu are 52 de ani. Sursa: b1tv.ro/ Instagram/ Colaj Fanatik

La 52 de ani, Mihaela Rădulescu se poate lăuda cu faptul că arată chiar mai bine decât la 25. Înfățișarea vedetei s-a schimbat radical față de momentul în care a debutat în televiziune, iar „ Diva de la Monaco” a suferit mai multe intervenții estetice. 

Mihaela Rădulescu și-a început cariera în televiziune în anul 1994, la Tele7abc. Ea a prezentat de-a lungului timpului emisiuni celebre, precum Duminica în familie sau Ferma Vedetelor.

Andra (35 ani)

Andra tânără
Așa arăta Andra la începutul carierei sale.
Sursa: Ciao.ro/ Instagram/ Colaj Fanatik

Andra și-a început cariera muzicală la începutul anilor 2000, când avea doar 14 ani. Pe atunci, artista avea o înfățișare complet diferită față de cea cu care ne-a obișnuit. Andra avea părul lung, cu nuanțe roșcate, iar machiajul era unul foarte discret.

În prezent, jurata de la Românii au talent are 35 de ani și este a mama a doi copii, David și Eva.

ADVERTISEMENT