Life

Fratele Prințesei Diana, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton: ”Mă îngrijorează ce s-a întâmplat”

Fratele mai mic al Prințesei Diana, detalii despre problemele medicale pe care le are Kate Middleton. Care este neliniștea lui Charles Spencer.
19.03.2024 | 23:28
Fratele Printesei Diana dezvaluiri despre starea de sanatate a lui Kate Middleton Ma ingrijoreaza ce sa intamplat
Fratele mai mic al Prințesei Diana, detalii despre problemele medicale pe care le are Kate Middleton. Care este neliniștea lui Charles Spencer. Sursa foto: Vanity Fair / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fratele Prințesei Diana, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Earl Charles Spencer a acordat un interviu în care a subliniat că este foarte îngrijorat de ce s-a întâmplat în ultima perioadă în Familia Regală.

Fratele mai mic al Prințesei Diana, detalii despre problemele medicale pe care le are Kate Middleton. Care este neliniștea lui Charles Spencer

Fratele mai mic al Prințesei Diana a oferit câteva detalii despre problemele medicale pe care le are Kate Middleton. Care este neliniștea lui Charles Spencer legat de soția nepotului său cel mare. Totul a fost făcut public în emisiunea Sunday with Laura Kuenssberg.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile au ieșit la iveală în ediția de duminică, 17 martie 2024, când a fost întrebat despre teoriile conspirației care se fac tot mai mult în jurul Prințesei de Wales. Ducesa a trucat recent o poză cu cei trei copii.

„Îmi fac mari griji pentru ceea ce s-a întâmplat cu adevărul”, a spus Earl Charles Spencer, în timpul interviului pentru BBC. Cu toate acestea a păstrat discreția și nu a oferit prea multe amănunte despre starea de sănătate a lui Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

Așadar, fratele mai mic al Prințesei Diana se alătură celor din Familia Regală din Marea Britanie legat de acest subiect sensibil. Se așteaptă ca Prințesa de Wales să își reia atribuțiile după data de 17 aprilie 2024, după sărbătorile pascale și întoarcerea copiilor la școală.

Charles Spencer, despre moartea Prințesei Diana

Charles Spencer a fost întrebat de prezentatoare dacă presiunile din ziua de azi sunt mai puternice decât în trecut. Contele a făcut o comparație între moartea surorii sale, Prințesa Diana, și evenimentele din prezent.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie a ținut să sublinieze faptul că în urmă cu mai bine de 25 de ani situația a fost mult mai riscantă. A dat vina pe presă în 1997, când a ținut un discurs controversat la înmormântarea surorii sale mai mari, promițând să-i protejeze pe William și Harry.

„Cred că era mai periculos în acele vremuri. Dacă mă uit înapoi la ’97 și la moartea Dianei, cred că a fost atât de șocant, circumstanța morții ei a fost atât de șocantă, încât a făcut ca industria care îi susține pe paparazzi să se gândească mai atent la ce ar putea și ce nu ar putea face.

ADVERTISEMENT

Nu pentru că ar fi avut o judecată morală, ci pentru că era inacceptabilă pentru public”, a mai spus Charles Spencer, pentru aceeași sursă. Prințesa Diana a murit la Paris, în timp ce era urmărită de fotografi.

ADVERTISEMENT