Life

Cutremur în Casa Regală! S-a aflat ce a pățit fratele Prințesei Diana! Detaliile sunt năucitoare

Noi dezvăluiri zguduie Casa Regală Britanică! Fratele Prințesei Diana are un trecut tulburător, care iese acum la iveală. Ce a pățit?
10.03.2024 | 20:49
Cutremur in Casa Regala Sa aflat ce a patit fratele Printesei Diana Detaliile sunt naucitoare
Scandal la Casa Regală. Un fost membru acuză că a fost abuzat. Foto: NBC/ BBC
ADVERTISEMENT

Casa Regală e zdruncinată de un nou cutremur, iar de data asta este vorba despre un fost membru al prestigioasei instituții! Ex-cumnatul Regelui Charles, Earl Spencer, a suferit abuzuri sexuale în copilărie, chiar în renumita școală Maidwell Hall.

Cutremur la Casa Regală. Fostul cumnat al Regelui Charles, abuzat sexual în copilărie

Dezvăluirea a fost făcută abia acum, la 54 de ani de la momentele îngrozitoare prin care bărbatul a trecut. Abuzurile au avut loc în anul 1970, în școala menționată din Northamptonshire.

ADVERTISEMENT

Se pare că fratele Prințesei Diana, care a părăsit Casa Regală pe cale naturală, fiind victima unui accident rutier petrecut în Paris, a fost victima unei femei angajate la unitatea de învățământ.

Earl Spencer descrie cu lux de amănunte la ce a fost supus când era doar un copil în cartea sa, intitulată „O școală foarte privată”. Una din femeile care avea grijă de copii este prezentată de fostul cumnat al Regelui Charles drept o ”pedofilă vorace”, care i-a transformat cea mai frumoasă perioadă a vieții într-un adevărat calvar.

ADVERTISEMENT

Memoriile lui Spencer au fost redate publicației Mail on Sunday, îngrozind opinia publică. Nu doar respectiva angajată a școlii la care a învățat avea un comportament deviant. Și directorul acelei unități școlare, John Porch, le aplica niște corecții brutale copiilor.

„O experiență absolut infernală”

Earl spune despre profesor că îi plăcea să obțină plăcere sexuală prin violență. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu doi ani și nu are cum să se apere acum de acuzațiile pe care le lansează fratele regretatei Diana. 

ADVERTISEMENT

„O experiență absolut infernală” – așa spune că a fost perioada sa ca elev, pentru Mail, notează The Independent. Bărbatul care a făcut parte din Casa Regală a continuat să povestească pentru ziarul britanic o parte din lucrurile prin care a fost nevoit să treacă.

„Este dificil să citești despre practici care, din păcate, au fost, uneori, considerate normale și acceptabile la acea vreme. Aproape fiecare fațetă a vieții școlare a evoluat semnificativ din anii 1970 și până astăzi.

ADVERTISEMENT

În centrul schimbărilor se află în special protejarea copiilor de astfel de practici și promovarea bunăstării lor”, povestește Earl Spencer.

 

 

 

ADVERTISEMENT