Life

Frații Tate, din nou în fața DIICOT. Andrew Tate: ”Nu există justiție în România”

Andrew și Tristan Tate, iar în atenția magistraților. Ce au declarat cei doi milionari britanici despre legile din țara noastră.
25.01.2023 | 09:30
Fratii Tate din nou in fata DIICOT Andrew Tate Nu exista justitie in Romania
Andrew și Tristan Tate, iar în atenția magistraților. Ce au declarat cei doi milionari britanici despre legile din țara noastră. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Frații acuzați de trafic de persoane au ajuns din nou în fața Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Andrew a făcut o declarație surpriză, precizând că nu există justiție în România.

Andrew și Tristan Tate, iar în atenția magistraților. Ce au declarat cei doi milionari britanici despre legile din țara noastră

Andrew și Tristan Tate au revenit în atenția magistraților, unde au fost chemați pentru percheziția informatică. Cei doi oameni de afaceri se află în spatele gratiilor după ce au fost denunțați pentru viol, trafic de persoane și organizarea unui grup de crimă organizată.

ADVERTISEMENT

Milionarii sunt cercetați penal de multă vreme, însă au fost arestați abia pe data de 29 decembrie 2022. Ambii au dezvăluit care sunt condițiile din spatele gratiilor și ce părere au despre legile din țara noastră.

„Gândacii sunt singurii mei prieteni noaptea”, a spus unul dintre cei doi frați, referindu-se la condițiile din închisoare, notează Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

„Nu există justiție în România, din păcate”, a completat Andrew Tate, mai arată sursa menționată anterior.

„Nu au nicio dovadă, încearcă să-mi fure mașinile, banii și de aceea sunt în închisoare!”, a mai spus Tristan Tate, în timp ce Andrew a subliniat că oamenii legii nu au nicio dovadă împotriva lor și că nu a făcut nimic greșit.

ADVERTISEMENT

Fosta polițistă Luana Alexandra Radu a fost, de asemenea, adusă la DIICOT în dimineața zilei de miercuri, 25 ianuarie, pentru perchezițiile informatice.

Frații Tate, analizați de un psiholog

Frații Tate au fost analizați de criminalistul Tudorel Butoi care a scos la iveală care sunt pericolele la care se expun tinerele care aleg să facă videochat. Psihologul este de părere că bărbații adevărați nu se uită la astfel de filme.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta a mai mărturisit în emisiunea Voi cu Voicu, difuzată la Antena 3 CNN, că cei doi tineri au descoperit prin procedura loverboy că pot să pună în joc prestația sexuală drept marfă.

ADVERTISEMENT
Tags: