Life

Frații Tate își continuă afacerile și din închisoare. Gestul făcut de Andrew Tate din spatele gratiilor

Frații Tate se află în prezent în spatele gratiilor, însă chiar și așa, nu par să renunțe deloc la afacerile lor. Asta o confirmă chiar gestul făcut de Andrew Tate.
03.01.2023 | 09:10
Fratii Tate isi continua afacerile si din inchisoare Gestul facut de Andrew Tate din spatele gratiilor
Cum își promovează afacerile frații Tate, chiar din spatele gratiilor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrew Tate și Tristan Tate au devenit unele dintre cele mai controversate personaje, atât în spațiul public, cât și în mediul online.

Andrew Tate și Tristan Tate se află în spatele gratiilor

Dacă pe Tristan Tate îl știam după ce acesta a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu, iată că despre fratele său, Andrew Tate nu se știau prea multe detalii, cel puțin până acum.

ADVERTISEMENT

Pe 30 decembrie, chiar înainte de Revelion, frații Tate au ajuns să fie reținuți de procurorii DIICOT. Aceștia sunt acuzați de trafic de persoane, dar și de viol, iar în prezent se află în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Decizia a fost luată de Tribunalul București, însă nu este una definitivă și s-ar părea că cei doi frați nu se tem deloc de modul în care vor evolua lucrurile.

ADVERTISEMENT

Andrew Tate spre exemplu continuă să fie activ pe rețelele de socializare, chiar dacă se află în spatele gratiilor. Acesta a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram în care neagă orice acuzație care i-a fost adusă.

Mai exactă, milionarul susține că totul a fost doar o înscenare, și că exist niște ”inamici”, care vor să îi distrugă imaginea folosindu-se de minciuni.

ADVERTISEMENT

Andrew Tate spune că a fost victima unei înscenări

Mai mult de atât, fratele lui Tristan Tate a mai dezvăluit și că va lupta până la capăt în acest caz. ”Totul a fost o înscenare”, a fost primul mesaj publicat de aceasta la InstaStory.

”Inamicii încearcă să mă distrugă cu minciuni. M-am născut pentru a lupta, sunt un luptător al luminii”, mai precizează acesta în postarea de pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că spre deosebire de Tristan Tate, Andrew Tate a devenit tot mai vocal în ultimele luni pe conturile de socializare.

La un moment dat, acesta a publicat un mesaj video în care vorbea despre avertismentele pe care le-a primit pe o celebră platformă de socializare, care l-a și interzis ulterior.

Mai exact, milionarul spunea că el ar fi victima unei societăți secrete pe care a deranjat-o, iar efectele nu se vor opri prea curând.

”Deja mi-au dat câteva avertismente. Sunt acum în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare. Înțeleg că ai parte de trei greșeli în jocul ăsta.

Prima dată încearcă să-ți închidă gura și să te discrediteze, ceea ce tocmai mi s-a întâmplat”, spunea Andrew Tate.

Menționăm faptul că deși acum se bucură de un real succes din punct de vedere financiar, viața celor doi frați nu a fost una atât de ușoară.

Aceștia s-au născut într-o familie modestă, însă se pare că ulterior au fost în stare de orice pentru a ajunge să își depășească condiția.

ADVERTISEMENT