Fotbal intern

FRF, întâlnire cu ultrașii de la “Uniți Sub Tricolor” înainte de România – Suedia! EXCLUSIV

11.11.2019 | 15:00
FRF intalnire cu ultrasii de la Uniti Sub Tricolor inainte de Romania  Suedia EXCLUSIV
FRF, întâlnire cu ultrașii de la Uniți Sub Tricolor înainte de România - Suedia! FOTO: Steaguri tricolore in peluza la meciul de fotbal dintre Romania si Spania, din preliminariile C.E. 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti,
ADVERTISEMENT

România – Suedia se joacă vineri, de la ora 21:45 pe Arena Națională. Este meciul crucial pentru calificarea la Euro 2020, “tricolorii” având doar varianta victoriei pentru a rămâne în cursă. Naționala României a avut stadionul suspendat pentru meciul cu Norvegia, încheiat 1-1, din cauza ultrașilor care au avut scandări xenofobe, au aruncat pe teren cu petarde și fumigene și doi dintre ei chiar au pătruns pe teren în meciul cu Spania, pierdut la începutul lunii septembrie cu 1-2. Stadionul va fi arhiplin la duelul cu nordicii, iar din informațiile FANATIK, cei de la FRF au organizat o întâlnire cu ultrașii de la “Uniți Sub Tricolor”. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,71 este cota pentru “1” la meciul Cehia-Kosovo. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

FRF, întâlnire cu ultrașii de la “Uniți Sub Tricolor” înainte de România – Suedia! Ce s-a discutat

După ce terenul propriu a fost suspendat în meciul cu Norvegia, Federația Română de Fotbal a avut un dialog cu suporterii de la “Uniți Sub Tricolor”. Din informațiile FANATIK, Federația i-a abordat pe suporteri pentru a avea un dialog cu ei și cele mai fierbinți teme de discuție au fost scandările xenofobe anti-Ungaria, dar și materialele pirotehnice sau chiar scandările anti-FRF sau anti-UEFA.

Din informațiile noastre, doar în câteva aspecte FRF și ultrașii au ajuns la un numitor comun și acestea nu sunt legate de scandări, care probabil vor fi auzite în continuare pe stadioane. Scopul acestei întâlniri este un dialog între FRF și ultrași care să pună bazele unei colaborări între cele două entități, în condițiile în care în ultimii ani naționala României a fost nevoită să joace mai multe meciuri cu porțile închise din cauza suspendărilor dictate de UEFA, iar FRF a avut de plătit câteva amenzi usturătoare.

ADVERTISEMENT
FRF, întâlnire cu ultrașii de la Uniți Sub Tricolor înainte de România - Suedia! EXCLUSIV
FRF, întâlnire cu ultrașii de la Uniți Sub Tricolor înainte de România – Suedia! FOTO: Bucurie spaniola dupa meciul de fotbal dintre Romania si Spania, din preliminariile C.E. 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti,

Burleanu i-a amenințat cu tribunalul pe fanii care au intrat pe teren cu Spania

Imediat după meciul cu Spania, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că îi va da în judecată pe cei doi suporteri care au intrat pe teren: ”La nivel de federație, îi vom da în judecată pe cei doi suporteri care au intrat pe teren și vom căuta să vedem cine finanțează mai multe grupuri de fani care au la fiecare meci scandări xenofobe și rasiste.

Dacă te declari că ești suporter, trebuie în primul rând să ai un comportament civilizat și să-ți susții țara”, a spus Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

România mai are două meciuri în grupa de calificare din preliminariile Euro 2020. Echipa lui Cosmin Contra se poate califica la Euro dacă învinge Suedia și obține un punct în ultima etapă cu Spania. Dacă nu va reuși calificarea din această grupă, România mai are o șansă în barajul din Liga Națiunilor, acolo unde “tricolorii” au șanse importante să fie.

FRF, întâlnire cu ultrașii de la "Uniți Sub Tricolor" înainte de România - Suedia! EXCLUSIV
FRF, întâlnire cu ultrașii de la “Uniți Sub Tricolor” înainte de România – Suedia! EXCLUSIV
  • 30.000 de copii au fost în tribune la România – Norvegia 
  • 83.000 de euro a fost amenda primită de FRF după meciurile României cu Spania și Malta
ADVERTISEMENT