Life

Funcția ascunsă pe care o are mașina de spălat vase. Te scapă de o mare problemă, dar puțini știu de ea

Ce funcție ascunsă are mașina de spălat vase. Puțini știu că astfel vor putea scăpa de o mare problemă. Despre ce este vorba?
28.11.2023 | 16:10
Functia ascunsa pe care o are masina de spalat vase Te scapa de o mare problema dar putini stiu de ea
Ce funcție ”ascunde” mașina de spălat vase. Sursa foto: integration.ro
ADVERTISEMENT

Mașina de spălat vase este astăzi un obiect electrocasnic aproape nelipsit din casa fiecărui român. Sunt multe persoane care nu vor sau nu au timp suficient să spele vase manual sau, dacă este vorba despre o grămadă de vase, în mod cert o mașină este de mare ajutor. Ce funcție ascunsă are?

Ce funcție ascunsă, utilă, are mașina de spălat vase?

Electrocasnicele noastre au multe funcții despre care unii dintre noi nu avem habar. O femeie a devenit virală pe Tik-Tok după ce a arătat tuturor ceea ce a descoperit la mașina sa de spălat vase și cât de mult ne putem ușura treaba cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Sophie Cosgrave și-a dat seama că mașina de spălat vase este mai încăpătoare datorită unui buton ”secret”. În acest mod vom putea pune la spălat chiar și cele mai incomode vase, inclusiv pahare de vin. Gospodinele se vor bucura când vor afla despre ce este vorba.

Ce sertare ascunde mașina de spălat vase

Concret, sertarul de sus al mașinii de spălat poate fi lăsat în jos, apăsând pe fiecare buton în parte. Aici puteți adăuga orice alt vas care trebuie curățat. La rândul său, Sophie Cosgrave a aflat de funcție de la o altă persoană. După ce a încercat-o, și-a uimit admiratorii de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

”OK. Acest videoclip demonstrează că cele [mai mult de] 1.000 de ore pe care le-am petrecut până acum aici [pe TikTok] au meritat cu adevărat”/”Schimbator de joc”/”Sunt atât de bucuros că ai postat asta. Nu mi-am putut da seama înainte!”, sunt o parte dintre reacțiile oamenilor, potrivit mirror.co.uk

De cealaltă parte, unii s-au bucurat atât de mult de ceea ce au aflat încât după ce au testat și ei funcția consideră că li s-a schimbat viața. ”Am locuit nouă luni în apartamentul meu și tocmai mi-ai schimbat viața!!!” , a scris un alt internaut.

ADVERTISEMENT
@hotdogsilly

#duet with @frunpalandet86 SHOOK @cirah33 #fyp

♬ Hard Times – Paramore

De cealaltă parte, unii consideră că fiecare este responsabil pentru a citi manualul de utilizare. ”Chiar nu a citit nimeni manualul de utilizare?”, a mai scris un alt utilizator, căruia i s-a răspuns: Nu, nu am avut timp pentru așa ceva” sau ”Este un efort în plus”.

Dacă nu ați descoperit încă butonul din video, trebuie să știți și că mașinile de spălat vase diferă. Cel mai bine este să vă interesați despre toate funcțiile chiar din clipa din care o cumpărați și să citiți foarte atent manualul unde sunt specificate instrucțiunile de utilizare.

ADVERTISEMENT

Prima mașină de spălat vase a apărut în SUA, în 1839. A fost inventată de o femeie, numele său fiind Josephine Cochrane, care a trăit între 1839 și 1913 la Chicago. Din anii 70 mașinile de spălat au devenit deja o obișnuință în SUA, dar și în Europa de Vest.

ADVERTISEMENT
Tags: