Life

Funcția pe care o vor avea noile telefoane Samsung. Mulți vor dori să le cumpere numai pentru asta

Vești bune pentru utilizatorii de telefoane Samsung. Noile modele vor veni cu funcții care o să-i atragă pe mulți. Despre ce e vorba.
30.01.2024 | 20:05
Functia pe care o vor avea noile telefoane Samsung Multi vor dori sa le cumpere numai pentru asta
Funcția pe care o vor avea noile telefoane Samsung. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Noile modele Samsung vor veni la pachet cu funcții inedite pentru utilizatori. Mulți își vor dori să le cumpere numai pentru asta, chiar dacă telefoanele pe care le au la momentul actual sunt încă bune.

Funcția pe care noile telefoane Samsung o vor avea. Mulți vor fi încântați

Samsung a dezvăluit recent că telefoanele Galaxy S24 vor beneficia de câteva mega instrumente AI, de exemplu editarea foto îmbunătățită și posibilitatea de a traduce un apel telefonic în direct.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceste funcții vor fi lansate în cursul acestui an și pe unele dispozitive mai vechi, precum Galaxy S23. Totuși, compania a ținut să precizeze că funcțiile ar putea fi folosite contra cost în viitor.

Totuși, deocamdată, Samsung a luat decizia de a păstra funcțiile AI gratuite până la finalul anului 2025. Abia după aceea, reprezentanții companiei se gândesc să-i taxeze pe cei care vor să le folosească.

ADVERTISEMENT

Vicepreședintele Samsung, șeful diviziei MX, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru The Sun faptul că în curând ar putea apărea și alte funcții AI, dar nu este clar și la ce prețuri.

James Kitto a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care compania se gândește să impună o taxă este din cauza investițiilor și cercetărilor pe care le-a făcut în AI. S-a raportat deja că capabilitățile AI ale Google și ChatGPT ar putea costa destul de mult, deoarece necesită mai multă putere de calcul și, prin urmare, mai multă electricitate.

ADVERTISEMENT

Ce spune vicepreședintele companiei

Kitto a explicat că angajamentul Samsung de a folosi instrumente AI gratuite până la sfârșitul anului 2025 nu înseamnă că ele nu vor putea fi taxate de la 1 ianuarie 2026, spre dezamăgirea unora dintre utilizatori.

„Va fi alegerea consumatorilor. Desigur, va fi prezentat foarte clar clienților. Nu va fi forțat nimeni și acele opțiuni vor fi disponibile în acel moment, așa că dacă doriți să utilizați acele funcții sau anumite funcții, este posibil să existe o taxă.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte încrezător, desigur, ceea ce facem aici este să aducem hardware grozav și software AI uimitor. Acel software se va îmbogăți și se va îmbunătăți în timp, pe măsură ce AI și adoptarea de bază a AI și îmbunătățirile tehnologice  au loc în ritm real în această nouă eră a telefoanelor”, a explicat vicepreședintele Samsung,

ADVERTISEMENT
Tags: