Life

Când lansează Samsung noul telefon Galaxy S23. Ce funcţii speciale va avea

Când va lansa Samsung noul telefon Galaxy S23 și ce funcții speciale va avea. Noile îmbunătățiri cu care vine smartphone-ul.
11.01.2023 | 14:11
Cand lanseaza Samsung noul telefon Galaxy S23 Ce functii speciale va avea
Când lansează Samsung noul telefon Galaxy S23. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Samsung va lansa în curând noul Galaxy S23. Telefonul vine cu noi îmbunătățiri, mai ales în privința procesorului.

Când va fi lansat Samsung Galaxy S23

Zvonurile lansării noului telefon al seriei S de la Samsung au fost confirmate.

Noul smartphone al companiei Samsung va fi lansat, la nivel global, în perioada următoare, în cadrul unui eveniment major.

ADVERTISEMENT

Pe 1 februarie 2023 va avea loc următorul eveniment Galaxy Unpacked. Tot atunci este de așteptat ca Samsung să prezinte noile telefoane Galaxy S23 și S23 Ultra.

“Vine o nouă eră de inovație Galaxy. Inovațiile noastre sunt realizate pentru a oferi oamenilor posibilități incredibile astăzi și în viitor.

ADVERTISEMENT

Noua serie Galaxy S va fi epitomul felului în care definim experiența premium la cel mai înalt nivel. Ridicăm ștacheta și creăm noi standarde pentru ceea ce înseamnă epic.”, se arată în anunțul postat pe site-ul oficial Samsung.

Ce îmbunătățiri va avea noul dispozitiv

Alături de postare, compania a dezvăluit și o imagine în care sunt reprezentate trei reflectoare rotunde care strălucesc puternic. Acest lucru ar putea însemna ca noul Galaxy S23 va primi o actualizare a camerei cu trei lentile, precum și îmbunătățiri la captura video, notează express.co.uk.

ADVERTISEMENT

O altă schimbare introdusă de Samsung pentru noile dispozitive ar putea fi faptul că telefoanele S23 vor dispune de un procesor Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Acest lucru încă nu a fost confirmat de reprezentanții companiei.

Cu toate acestea, șeful Qualcomm, Christiano Amon, a vorbit recent despre posibilitatea ca telefoanele să dispună de noul procesor.

ADVERTISEMENT

“În domeniul telefoanelor, am încheiat un nou acord multianual cu Samsung, extinzând utilizarea platformelor Snapdragon pentru viitoarele produse premium Samsung Galaxy la nivel global.

Ne așteptăm ca în trimestrul din martie să vedem, de asemenea, beneficiile creșterii cotei noastre de Samsung.”, a spus acesta în cadrul unei teleconferințe cu investitorii.

De asemenea, Akash Palkhiwala, directorul financiar al Qualcomm, a adăugat că, odată cu lansarea lui S23, cota firmei din cipurile provenite de la Samsung Galaxy S22 va crește de la 75% la 100%.

Dacă noul telefon va avea, într-adevăr, Snapdragon 8 Gen 2, telefoanele vor funcționa mult mai rapid. În plus, S23 ar putea fi capabil să trimită mesaje în spațiu. Acest cip poate trimite acum mesaje de urgență prin satelit.

Cei care dețin iPhone 14s se bucură deja de această actualizare. Cel mai probabil, Samsung va dori să concureze din nou cu gigantul Apple.

Printre alte îmbunătățiri se numără și o durată mai mare a bateriei, o încărcare mai rapidă, dar și un ecran mai luminos. Utilizatorii se pot aștepta și la un nou design, cu mai multe culori puse la dispoziție.

Mai multe detalii despre noul smartphone vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului de pe 1 februarie.

ADVERTISEMENT
Tags: