Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fundașul pe care Giani Kiriță îl vrea plecat de la Dinamo: ”Să vină cu mine la Turistul Lebăda”

Răzvan Patriche, fundașul central din lotul lui Dinamo, este cel mai în vârstă jucător din lotul lui Ovidiu Burcă.
04.09.2023 | 18:07
Fundasul pe care Giani Kirita il vrea plecat de la Dinamo Sa vina cu mine la Turistul Lebada
Giani Kiriță îl sfătuiește pe Răzvan Patriche să se retragă. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a revenit în SuperLigă, dar ambițiile clubului din Ștefan cel Mare nu pot fi împlinite. Echipa nu are capacitatea necesară să se lupte pentru un loc de playoff, astfel că, cel puțin în acest sezon, obiectivul va fi salvarea de la retrogradare.

Fundașul pe care Giani Kiriță îl vrea retras de la Dinamo: „A fost lebădă”

Giani Kiriță crede că marea problemă a lui Dinamo este compartimentul defensiv. Fostul fotbalist spune că jucătorii nu sunt suficient de pregătiți și crede că unul dintre fundași ar trebui să rezilieze contractul.

ADVERTISEMENT

Răzvan Patriche este fotbalistul despre care Giani Kiriță crede că ar trebui să se retragă. Ajuns la 37 de ani, acesta nu mai face față la Dinamo, crede Kiriță. Fostul fundaș l-a invitat pe  acesta să vină, alături de el,  la turnee de old-boys.

Cu tot respectul pentru Patriche, mi-a plăcut mereu să respect. La jumătatea lui septembrie eu mă duc la un campionat de old-boys, la Turistul Lebăda. E bine să vină cu mine. E bine să știi când să te retragi.

ADVERTISEMENT

Dinamo este o pălărie prea mare pentru Dinamo. A făcut și lucruri bune la Dinamo, când echipa nu avea bani și jucători, el a fost un jucător bunicel. Dar la momentul actual, este un nu clar. Eu cred că a fost lebădă, orice fotbalist, eu la 34 de ani m-am retras, am știu că nu mai pot, fizicul nu mai merge, nu mai aveam motivație.

Am zis că decât să mă înjure lumea, să mă fac de râs, decât să mă critice lumea în ziare și pe la televiziune, mai bine mă las. Orice fotbalist trebuie să știe asta”, a spus Giani Kiriță, despre Răzvan Patriche, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Răzvan Patriche a ajuns la Dinamo în ianuarie 2022. El a purtat, la multe meciuri, banderola de căpitan. Fundașul central a mai jucat pentru Sportul Studențesc, ASA Târgu-Mureș, Universitatea Craiova, Academica Clinceni și CS Afumați, înainte să ajungă ”în Groapă”.

44 de meciuri, trei goluri și o pasă de gol a strâns Patriche la Dinamo, în acest sezon. Cele mai multe prezențe ale carierei le are la Academica Clinceni, alături de care a jucat 146 de meciuri, marcând opt goluri.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 10:30.

Giani Kiriță, despre defensiva lui Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: