Sport

Mitică Dragomir, apel pentru salvarea de la faliment: “Doamna judecător, ajutați-o pe Dinamo”

Dumitru Dragomir a făcut apel în direct la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ. Fostul şef al Ligii crede că există riscul falimentului dacă noul plan de reorganizare nu va fi aprobat.
04.09.2023 | 15:05
Mitica Dragomir apel pentru salvarea de la faliment Doamna judecator ajutatio pe Dinamo
Mitică Dragomir, apel pentru salvarea de la faliment: “Doamna judecător, ajutați-o pe Dinamo”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zi importantă pentru Dinamo. Instanţa a rămas în pronunţare în legătură cu noul plan de reorganizare de la Dinamo, care ar urma să taie datorii de 5 milioane de euro. Decizia poate fi decisivă pentru viitorul clubului.

Mitică Dragomir, apel pentru salvarea de la faliment: “Doamnă judecător, ajutaţi-i pe Dinamo!”

Dumitru Dragomir a făcut un apel în cadrul emisiunii MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, prin care îi cere doamnei judecător să o ajute pe Dinamo, pentru că altfel s-ar putea alege praful de acest club:

ADVERTISEMENT

“Ferească Dumnezeu să nu se aprobe planul de reorganizare. Cred că o doamnă judecător îi judecă pe Dinamo. Doamnă judecător, ajutaţi-i pe Dinamo! Dacă nu, s-a terminat, fug şi ăştia care sunt. 

Este o zi importantă pentru Dinamo, că ei nu găsesc nici sutele de miii de care au nevoie pentru funcţionarea clubului”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu: “Avem proiecții pentru toate variantele”

Andrei Nicolescu, noul administrator special al clubului, a declarat că sunt luate în calcul ambele scenarii, dar dacă se aprobă planul de reorganizare, Dinamo ar putea ieşi din insolvenţă până la finalul sezonului:

“Avem proiecții pentru toate variantele. Singurul termen-limită e undeva în septembrie-octombrie anul viitor (n.r. când vin plățile pentru chirografari), e destul de important, până atunci trebuie să rezolvăm problemele din club.

ADVERTISEMENT

Avem o proiecție și pe varianta asta optimistă. O să fie o surpriză plăcută. [Se poate întâmpla ca Dinamo să iasă din insolvență până la finalul sezonului?] Da!”, a declarat Nicolescu la Playsport.

Dinamo a revenit în această vară în SuperLiga, dar în continuare situaţia financiară nu este rezolvată. Dacă noul plan de reorganizare va fi aprobat, 5 milioane de euro din totalul datoriilor vor fi şterse.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip podcast MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, în direct și în exclusivitate pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

Mitică Dragomir, apel pentru salvarea lui Dinamo

ADVERTISEMENT