Sport

Gabi Tamaș îi „trezește” pe fotbaliștii FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Era să zic o prostie… Să fie mai bărbați!”

Gabi Tamaș consideră că pentru a avea rezultate, jucătorii FCSB trebuie să fie ”bărbați” și să acționeze ca o echipă, după exemplul Argentinei, la Cupa Mondială.
03.02.2023 | 09:49
Gabi Tamas ii trezeste pe fotbalistii FCSBului inaintea derbyului cu CFR Cluj Era sa zic o prostie Sa fie mai barbati
Gabi Tamaș îi „trezește” pe fotbaliștii FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Era să zic o prostie... Să fie mai bărbați!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Două zile ne mai despart de derbyul CFR Cluj – FCSB. Un meci cu o importanță majoră pentru oaspeți, care au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Tamaș, franc cu jucătorii de la FCSB: ”Să fie mai bărbați”

Răsturnarea spectaculoasă de scor consemnată în finalul partidei cu Farul, terminată 2-3, i-a costat scump pe jucătorii FCSB. Și nu pentru că au ratat șansa de a urca pe podium.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana este acum la nouă puncte distanță de liderul CFR Cluj. Iar meciul din Gruia, programat duminică, de la ora 21, capătă o importanță majoră pentru șansele sale de a se bate pentru titlu.

De altfel, și Gigi Becali recunoștea că un eșec ar însemna ieșirea din disputa pentru acest obiectiv. ”Un meci egal ar fi bun, am mai conta. Dacă mâncăm bătaie, nu mai… se fac 12 puncte, 6 diferență în play-off.

ADVERTISEMENT

Nu mai ai cum să mai speri. Te gândești doar la cupele europene după”, a recunoscut, cu sinceritate, patronul FCSB.

Gabi Tamaș, jucătorul Concordiei Chiajna, și fost component al trupei lui Becali, a identificat problema cu care se confruntă vicecampioana. Și are un sfat care, consideră el, i-ar putea ajuta să schimbe lucrurile în bine.

ADVERTISEMENT

”Rezultatele nu le câștigi de unul singur! Trebuie să ai și o echipă, care să fie compactă. Să joace unul pentru toți și toți pentru unul!

Nu știu ce le-ar trebui celor de la FCSB. Era să zic ceva, dar e o prostie și nu pot să o zic … să fie mai bărbați! Fotbalul se joacă în 11.

ADVERTISEMENT

Degeaba ai doi jucători cu calitate, când o iau și o pierd. Uite, vă dau exemplul lui Messi! Au (n.n. Argentina) câștigat Campionatul Mondial!

Dar și ceilalți au câștigat Campionatul Mondial. Dacă nu se apărau și nu alergau, nu ajungeau acolo! Nu poți să faci ceva de unul singur”, a spus Gabi Tamaș, într-un interviu pentru ProSport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT