Sport

Gabi Tamaș, probleme înainte de a se întoarce în SuperLiga? „E gras! Are kilograme în plus”

Gabi Tamaș (39 de ani), fundașul central care se antrenează cu FC Brașov, e la un pas de o revenire la FC Voluntari, însă jucătorul pare că are problemele cu greutatea.
29.12.2022 | 10:59
Gabi Tamas probleme inainte de a se intoarce in SuperLiga E gras Are kilograme in plus
Gabi Tamaș nu a mai jucat de mai bine de 2 luni un meci oficial. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Gabi Tamaș a primit o propunere de la FC Brașov, însă veteranul din SuperLiga e mai degrabă aproape de o revenire la FC Voluntari. Jucătorul însă are deja câteva luni fără meciuri în picioare și ar putea avea probleme și cu kilogramele în plus.

Gabi Tamaș, analizat în direct: „Din ce văd la televizor, eu mă abțin”

Gabi Tamaș a jucat ultima partidă oficială pentru Petrolul Ploiești pe 10 octombrie 2022 împotriva FCSB, iar Bogdan Stelea a spus la Digi Sport că fundașul central are probleme cu greutatea.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu: Are tricoul cam larg, nu-mi dau seama. Tamaș e tot timpul la fel, face față în România fără niciun fel de probleme.

Bogdan Stelea: Din ce văd la televizor, eu mă abțin.

Florin Bratu: Ți se pare gras?

Bogdan Stelea: Mie, da!

Florin Bratu: E posibil, îl avantajează faptul că e înalt.

Gabi Tamaș, la turneul de fotbal în sală de la Brașov. Sursă foto: captură Digi Sport
Gabi Tamaș, la turneul de fotbal în sală de la Brașov. Sursă foto: captură Digi Sport

Bogdan Stelea îi atrage atenția lui Tamaș: Eu l-am văzut acum, în toamna trecută, și arăta foarte bine. Dar din ce văd acum…”

Bogdan Stelea e convins că Gabi Tamaș are cel puțin câteva kilograme în plus: „Eu l-am văzut acum, în toamna trecută, și arăta foarte bine. Chiar i-am spus. Dar din ce văd acum…”.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, Florin Bratu e convins că acest lucru nu e o problemă pentru un jucător ca Tamaș: „Și dacă este cu kilograme în plus, la ce ambiție are, slăbește într-o săptămână-două, e perfect”.

Tamaș, aproape de o revenire la FC Voluntari: „Suntem în tratative cu Gabi”

Florin Cernat, președintele lui FC Voluntari, a recunoscut că Tamaș s-ar putea întoarce în această pauză competițională„Dar în iarnă facem 2-3 mișcări și o să fie bine. Sperăm în continuare la play-off”.

ADVERTISEMENT

Suntem în tratative cu Gabi, acum vorbim. Sper să reușim. I-am zis că trebuie să stăm de vorbă astăzi”, a spus oficialul ilfovenilor, aflat la un turneu de fotbal în sală la Brașov.