Life

Gabriel Drăgușanu de la Chefi la Cuțite a primit un cadou special de la Sorin Bontea. Ce i-a dăruit maestrul bucătar: “Este mai valoros decât premiul”

Gabriel Drăgușanu, participant în sezonul 10 al competiției Chefi la Cuțite, a primit un cadou simbolic de la maestrul bucătar Sorin Bontea.
14.12.2022 | 22:09
Gabriel Dragusanu de la Chefi la Cutite a primit un cadou special de la Sorin Bontea Ce ia daruit maestrul bucatar Este mai valoros decat premiul
Gabriel Drăgușanu a arătat darul de la Sorin Bontea pe rețelele de socializare. Sursa foto: Antena 1, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriel Drăgușanu, fost concurent al emisiunii Chefi la Cuțite, în sezonul 10, a dezvăluit pe rețelele de socializare că a primit un cadou special, de la liderul echipei din care a făcut parte, Sorin Bontea.

Gabriel Drăgușanu de la Chefi la Cuțite, cadou simbolic de la Sorin Bontea. Cum l-a surprins maestrul bucătar

Gabriel Drăgușanu se afla printre favoriții lui Sorin Bontea, dar și ai publicului, care se aștepta să ajungă în finală și chiar să câștige. Nu a fost, însă, așa, iar Gabriel nu regretă, căci consideră că darul primit de la Sorin Bontea este mult mai valoros.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Sorin Bontea i-a oferit lui Gabriel Drăgușanu tunica sa din ziua filmărilor finalei sezonului 10 al showului culinar. Pe cadou a notat și câteva cuvinte.

”Poate că n-am fost eu finalistul Chefi la Cuțite, sezonul 10. Și normal, am lucrat în finală, asta e. A câștigat Flori și pentru asta chiar sunt fericit.

ADVERTISEMENT

Bă, dar totuși am câștigat și eu ceva ce mulți nu au. Ceva în care s-a transpirat în seara finalei, în care s-a trăit o emoție alături de noi.

Chef Sorin Bontea mi-a dat cadou tunica lui din ziua filmărilor finalei, cu o dedicație specială: «Cu drag, pentru Gabi, din partea lui Chef Sorin Bontea»

ADVERTISEMENT

Chestia asta, la momentul de față, pentru mine este poate mai valoros decât premiul și decât titlul. Asta am vrut să vă arăt, atât. M-am dat și eu mare”, a spus Gabriel Drăgușanu pe contul său de Tik-Tok.

@gabriel_dragusanu

@Chef Bontea ❤️❤️respect ❗️❗️

♬ original sound – Gabi_chef_ oficial 👨‍🍳

Gabriel Drăgușanu a reușit în sezonul 10 să ajungă până în semifinala Chefi la Cuțite, dar a ratat finala. Pentru a lua parte la competiție, el și-a riscat jobul de bucătar din Germania. Mai mult, și-a mințit șeful că este bolnav și că are nevoie de o pauză.

ADVERTISEMENT

”Știu că voi fi concediat de la muncă. O să-mi pierd slujba, dar o asemenea experiență trăiești o dată-n viață! Iar la câte pățanii am avut, cred că merit și eu așa ceva”, spunea concurentul la începutul sezonului 10 al Chefi la Cuțite, care a fost câștigat în cele din urmă de Florica Boboi.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Andreea Bănică, pe mâinile medicilor. A primit un diagnostic grav, dar refuză să...
Andreea Bănică, pe mâinile medicilor. A primit un diagnostic grav, dar refuză să se opereze
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite...
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite să se culce cu el