Sport

Gabriel Torje s-a resemnat și crede că doar barajul o mai scapă pe Dinamo de retrogradare: „E imposibil să câștigăm noi tot!”

Dinamo se pregătește pentru amicalul cu Zimbru Chișinău, dar gândul lui Gabi Torje rămâne la lupta la retrogradare din Casa Pariurilor Liga 1. Veteranul crede că doar barajul îi mai salvează pe roș-albi.
23.03.2022 | 16:37
Gabriel Torje sa resemnat si crede ca doar barajul o mai scapa pe Dinamo de retrogradare E imposibil sa castigam noi tot
Gabriel Andrei Torje in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC U Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 26 noiembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Au mai rămas de jucat șapte meciuri din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1, iar Dinamo este pe locul 14, al doilea loc de baraj, cu zece puncte, nouă mai puține decât Chindia Târgoviște, prima echipă care, în acest moment, se salvează direct. Gabriel Torje (32 de ani) e resemnat și nu crede că roș-albii îi pot prinde din urmă pe dâmbovițeni.

Barajul, singura șansă de salvare de la retrogradare a lui Dinamo: „Va fi un meci de care pe care”

Dinamo nu a obținut decât un singur punct în primele două etape din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1, după 1-3 cu Rapid și 0-0 cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Am fi vrut să fim într-o situație mai bună în clasament și să abordăm această pauză competițională cu o liniște mai mare. Este foarte greu să treci peste două echipe, pentru că Mioveni a învins în ultima etapă. E aproape imposibil ca noi să câștigăm tot și ambele formații să se încurce cât avem noi nevoie.

Suntem conștienți că va fi greu la baraj. Cred că dacă în ianuarie ne zicea cineva dacă vrem să jucăm baraj cu toții ziceam da. Era o diferență destul de mare de puncte în iarnă. Indiferent ce echipă o să fie la baraj va fi un meci de care pe care.

ADVERTISEMENT

Cei de la CSA Steaua nu renunță, dar din ce am citit ei nu au dreptul de a promova. Ne luăm și noi după ce se scrie, că nu știm noi ce este în acte. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, momentan nu ne putem gândi la adversarii de la baraj.

Am fost foarte răcit, am stat 10 zile în pat, astăzi e prima zi de antrenament. Nu pot să vorbesc de antrenor și nu o să o fac cât timp sunt jucător profesionist. O să o fac după ce mă retrag. 

ADVERTISEMENT

Partida cu Zimbru ne ajută să vedem unde suntem, fiindcă am avut foarte multe probleme din cauza accidentărilor. Aici e și din cauza faptului că ne-am pregătit în ianuarie doar pe sintetic și nu am putut merge în Antalya.

Treci de la o suprafață mai dură la una mai moale, e dificil, apar mici accidentări care după devin mai serioase. Mai este și stresul care are și el un rol”, a declarat Gabriel Torje, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

„Câinii roșii”, amical cu Zimbru Chișinău

Echipa lui Dușan Uhrin profită de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale și va juca un meci amical în compania lui Zimbru Chișinău, locul 7 din Republica Moldova. Partida e programată sâmbătă, 26 martie, de la ora 14:00.

Următorul meci al dinamoviștilor din Casa Pariurilor Liga 1 se va juca în compania Chindiei Târgoviște, vineri, 1 aprilie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT