Life

Gabriela Cristea a crescut două gospodine. Iris și Victoria, ajutor de nădejde pentru prezentatoare

Gabriela Cristea are de ce să fie mândră. Prezentatoarea a crescut două gospodine, iar acum Iris și Victoria îi sunt un ajutor de nădejde atunci când vine vorba de treburile casei.
01.12.2021 | 12:40
Gabriela Cristea a crescut doua gospodine Iris si Victoria ajutor de nadejde pentru prezentatoare
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este o femeie împlinită, are o carieră în televiziune, iar acasă o așteaptă bărbatul pe care-l iubește, cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani, și două fetițe ce îi seamănă leit.

Însă, dincolo de prezența de pe micile ecrane, în propria casă, Gabriela este o gospodină desăvârșită, tocmai de aceea și-a dorit să își crească și fetele în același stil.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și-a transformat fetele în adevărate gospodine

Chiar dacă uneori le răsfață cu tot ce vor ele, atunci când vine vorba de treburile gospodărești, vedeta ține neapărat ca toată familia să se implice, astfel încât Iris și Victoria să crească după anumite reguli și cu lecții de viață învățate.

”Punem răsăduri de verdeață pentru iarnă și trebuie să încep să lucrez cu fetele. Ele trebuie să știe că există și altfel de muncă și că putem să mâncăm și din roadele pământului ținut în casă”, a spus soția lui Tavi Clonda la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Imediat ce fiica cea mare a revenit acasă de la grădiniță și după ce vedeta s-a asigurat că are la îndemână toate cele necesare, pământ, ghivece, răsaduri, toată lumea a trecut la treabă.

Iris și Victoria, implicate în treburile casei

Cea mai implicată în toate acțiunile pe care le face Gabriela este fiica cea mare. Deși are doar patru ani, Victoria nu se dă în spate de la nimic, ba chiar, pentru fiecare treabă din gospodărie, micuța are și un echipament specific, la care nu renunță în nicio circumstanță.

ADVERTISEMENT

”Victoria se echipează de fiecare dată, vrea mănuși, are și mănuși speciale de grădină, dar acum nu le-am mai pus și i-am pus mănușile de unică folosință. Și-a pus și cizmele, că ea știe că atunci când ieșim afară punem cizmele de cauciuc. Am lăsat-o, ce să mai, unde era puțin noroi de la flori a mai fost puțin noroi și de pe tălpile cizmulițelor”, a declarat Gabriela Cristea la ”Mămici de Pitici, cu Lipici”, conform SpyNews.

Dar cum în casa familiei Cristea-Clonda mai există o domnișoară și Iris și-a dorit să își ajute mama. La vârsta de doi ani, micuța a luat lecții de la sora mai mare și s-a descurcat de minune.

ADVERTISEMENT

”A vrut și Iris să pună pământ în ghiveci pentru că și ea trebuia să facă tot din ce facem noi”, a mai spus diva.

Prezentatoarea își dedică tot timpul liber fiicelor sale

Deși nu este ușor să te gospodărești atunci când trebuie să ai grijă și de doi copii, Gabriela Cristea reușește acest lucru cu brio. Bruneta în vârstă de 47 de ani mărturisește că de multe ori, pentru a petrece mai mult timp cu fiicele sale, le implică în tot felul de activități, de la gătit, curățenie și până la grădinărit, cum s-a întâmplat și în cazul de față.

”Mi se pare foarte drăguț că facem toate acțiunile astea împreună pentru că eu cam în fiecare seară inventez câte o activitate pe care să o am cu ele. Nu am foarte mult timp de petrecut cu ele seara pentru că încercăm să le luăm cât de devreme de la grădiniță”, a concluzionat prezentatoarea TV.

 

ADVERTISEMENT