Life

Gabriela Cristea a dezvăluit că nu mai poartă verigheta de la Tavi Clonda. Reacția cântărețului

26.04.2021 | 13:40
Gabriela Cristea a dezvaluit ca nu mai poarta verigheta de la Tavi Clonda Reactia cantaretului
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a dezvăluit de ce nu mai poartă verigheta de la Tavi Clonda, iar motivul este unul cât se poate de bine întemeiat. De cealaltă parte, soțul prezentatoarei nu se poate dezlipi de inel, pe care îl folosește ca un accesoriu ce se potrivește de minune cu outfit-urile sale rock.

Prezentatoarea de la Antena Stars a renunțat să mai poarte verigheta pentru că nu îi stă bine pe degetele, care i se umflă destul de tare de la ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a explicat că asta nu schimbă cu absolut nimic relația ei cu Tavi Clonda, căci sentimentele nu depind de un simplu inel.

Gabriela Cristea a dezvăluit de ce nu mai poartă verigheta de la Tavi

„N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, a dezvăluit Gabriela Cristea în reality-show-ul „Fete lui Tavi” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Soțul prezentatoarei nu are probleme din acest punct de vedere: „Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant…”.

„A mea este un pic mai fină pentru că nu puteam să mi-o fac atât de lată, dar e același model”, a completat Gabriela.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și-ar mai dori un copil

Vedeta de la Antenă este extrem de fericită cu familia pe care o are, mândră de cele două fetițe minunate, ba chiar se gândește serios să mai facă un copil însă are câteva reticențe.

Într-o conversație pe care a avut-o cu Cristina Cioran, Cristea a spus că nu știe dacă mai poate să mai facă un copil, amintindu-și de perioada în care era gravidă.

ADVERTISEMENT

„A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a declarat Gabriela.

 

ADVERTISEMENT
Tags: