Life

Gabriela Cristea a trăit o dramă la doar 19 ani. Momentul din tinerețe a marcat-o pe viață

Gabriela Cristea a trăit o dramă la vârsta de 19 ani, iar momentul a marcat-o pentru totdeauna. În urmă cu ceva timp, vedeta a povestit despre ce este vorba.
23.11.2021 | 15:26
Gabriela Cristea a trait o drama la doar 19 ani Momentul din tinerete a marcato pe viata
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a povestit o întâmplare nefericită petrecută cu mult timp în urmă. Totul s-a întâmplat atunci când prezentatoarea TV avea doar 19 ani.

Bruneta a făcut un avort atunci din cauza unor complicații. Soția lui Tavi Clonda a petrecut câteva zile internată în spital.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, vedeta nu și-a imaginat, la acel moment, că avea să devină o mămică fericită a două fetițe.

Gabriela Cristea a trăit o dramă la doar 19 ani, atunci când a făcut avort

Prezentatoarea de la Antena Stars a fost nevoită să facă un avort la doar 19 ani. La un moment dat, Gabriela Cristea a povestit despre drama pe care a trăit-o atunci.

ADVERTISEMENT

„Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile.

Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, spunea Gabriela Cristea la Kanal D, în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, vedeta a devenit mămică în urmă cu patru ani. Bruneta are două fetițe cu Tavi Clonda, Bella Margot Victoria (4 ani) și Thea Iris Selena (2 ani).

Gabriela Cristea a apelau la psiholog după ce a avut COVID-19

În octombrie, Gabriela Cristea, Tavi Clonda și fiicele lor s-au infectat cu virusul SARS – CoV – 2. Din fericire, niciunul dintre ei nu a avut simptome severe ale bolii.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a rămas fără gust și fără miros, însă a început să aibă atacuri de panică. După ce a vorbit cu un psiholog, vedeta a înțeles că sunt multe persoane care se confruntă cu depresie în urma bolii.

Gabriela Cristea se gândea la lucruri cumplite care s-ar fi putut petrece în casă și pe care să nu le poată simți, din moment ce nu avea miros.

„Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ.

Am și vorbit cu psihologul emisiunii ‘Mireasa’ și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii. Când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim.

Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a mărturisit Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT